LEŽERNA PUNĐA SA STRANE - NIVEA VODIČ ZA FRIZURE

LEŽERNE PUNĐE SA CVEĆEM I ROMANTIČNIM PLETENICAMA Otkrijte novu i zabavnu alternativu konjskom repu sa ovom otmenom podignutom frizurom. Pogledajte ovaj vodič da biste napravili savršenu ležernu punđu i jednostavnu punđu sa strane.

Moć cveća

NIVEA Festivalska boho frizura 

Otkrijte novu i zabavnu alternativu konjskom repu sa ovom otmenom podignutom frizurom. Pogledajte ovaj vodič da biste napravili savršenu ležernu punđu i jednostavnu punđu sa strane.

Ležerne punđe sa svećem i romantične pletenice pletenice idealne za leto.

Dosadio vam je uobičajeni konjski rep?

Uklonite kosu s lica elegantnom ležernom punđom ili jednostavnom punđom sa strane. Bez obzira na to kako vaša kosa dobro izgleda, postoje dani kada je jednostavno želite skloniti s lica. Ležerna punđa i jednostavna punđa sa strane savršene su frizure nakon vežbanja ili kada želite promeniti frizuru za posao ili školu.

Neka vas ne obeshrabri dužina ovog vodiča, nakon što pokušate nekoliko puta, moći ćete napraviti ovu frizuru i usred noći - ili ujutro dok se niste još razbudili! Ono što je najbolje s ovom frizurom je to da je dovoljno elegantna da je možete nositi na posao i dobiti komplimente, a istovremeno dovoljno ležerna da se možete osećati ugodno. Samo nemojte zaboraviti na lak za kosu.

Najbolje za: srednje dugu do dugu kosu

Vreme: 15 minuta

Težina: srednja


Negujte svoju kosu ovim šamponima i regeneratorima