ULJE ILI LOSION ZA TELO

HIDRATACIJA I NEGA ZA VAŠE TELO
Odvajanje vremena za pravilnu negu tela je ključno da bi koža bila glatka i izgledala zdravo. Otkrijte jedinstvene prednosti ulja i losiona za telo.

Nega tela koja će ugoditi svim čulima

Ulje i losion su sjajni proizvodi za kožu jer je hidriraju i čine glatkom i zato imaju veoma važnu ulogu u nezi tela.

Uživajte u okrepljujućim trenucima koje ste odvojili samo za sebe

Danas se vrlo lako desi da se prepustimo haotičnom ritmu svakodnevnog života i zanemarimo sopstveno blagostanje. Nega koja prija telu i hidrira kožu predstavlja jedan od jednostavnih načina da pobegnemo od svakodnevnih obaveza.

Ulje ili losion za telo: pronađite savršen hidratantni proizvod

Losioni i ulja za telo su veoma važni jer čine kožu glatkom i lepom i sprečavaju njeno isušivanje. Oba proizvoda pružaju jedinstvene blagodeti kao tretmani za suvu kožu.

Ulje za telo, iako u tečnom stanju, ostavlja na koži mastan trag koji koža sporo upija. Međutim, ulje veoma efikasno zadržava vlagu pa je koža duže hidrirana i ima zdrav sjaj. Ono je takođe savršen proizvod za negu kože posle kupanja ili za večernje opuštanje.

S druge strane, losion ima laganiju teksturu. On zadržava vlagu i omekšava grube delove kako bi koža bila gipka i hidrirana. Ne treba da brinete – nema lepljivog osećaja jer naše losione koža brzo upija i bićete spremni za izlazak za tren oka!


NIVEA losion za telo bogat uljem: najbolje od oba proizvoda

Probajte novu senzualnu liniju NIVEA proizvoda i uživajte u blagodetima ulja u losionu za telo koji koža brzo upija.

Jedinstveni koncept za hidrataciju kože

Iako intenzivno neguje suvu kožu, ulje ponekad ostavlja osećaj težine i koža ga sporo upija, što je nekada predstavljalo problem. Sada vaša koža može da iskoristi blagodeti intenzivne nege koju pružaju predivna ulja u losionu glatke i nemasne teksture. Zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom 100 godina, NIVEA je formulisala inovativnu liniju losiona bogatu uljima kako bi pružila potrošačima blagodeti ulja u losionu za telo koji koža brzo upija.

Dragoceni sastojci u kombinaciji sa negujućim uljima čine ovaj losion jedinstvenim. Losion pruža intenzivnu hidrataciju koja traje 24 sata i čini kožu neodoljivo glatkom i predivno blistavom celog dana.
Iako intenzivno neguje suvu kožu, ulje ponekad ostavlja osećaj težine i koža ga sporo upija, što je nekada predstavljalo problem.

 

Pravo senzualno uživanje u nezi tela

Predivni i prefinjeni miris će goditi vašim čulima dok hidratantna formulacija sa dragocenim uljima badema, jojobe, makadamije i argana hrani vašu kožu. Zaboravite na svakodnevne obaveze i prepustite se uživanju u udobnosti sopstvenog doma.

Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Trenutno glatka koža

Prijatna nega koju pruža formulacija ulja u losionu hidrira kožu i čini je svilenkasto glatkom i do 24 sata.

Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Formulacija koju koža brzo upija

Bez masnih tragova! Losion kao što je NIVEA losion za telo sa vanilom i bademovim uljem ima formulaciju koju koža brzo upija i odmah ste spremni za pokret.

Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Intenzivna, dugotrajna hidratacija

Formulacija sa dragocenim uljima pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju i čini kožu negovanom, glatkom i lepom.

Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Jedinstveni mirisi

Zahvaljujući raznovrsnosti formulacija sa prefinjenim mirisnim notama možete da odaberete onu koja vam najviše prija i uživate u mirisima koje  pruža i pažljivo uklapa brend NIVEA.