ULJE ILI LOSION ZA TELO

HIDRATACIJA I NEGA ZA VAŠE TELO
Odvajanje vremena za pravilnu negu tela je ključno da bi koža bila glatka i izgledala zdravo. Otkrijte jedinstvene prednosti ulja i losiona za telo.

Nega tela koja će ugoditi svim čulima

Ulje i losion su sjajni proizvodi za kožu jer je hidriraju i čine glatkom i zato imaju veoma važnu ulogu u nezi tela.
ugodite sebi uz nivea proizvode

Uživajte u okrepljujućim trenucima koje ste odvojili samo za sebe

Danas se vrlo lako desi da se prepustimo haotičnom ritmu svakodnevnog života i zanemarimo sopstveno blagostanje. Nega koja prija telu i hidrira kožu predstavlja jedan od jednostavnih načina da pobegnemo od svakodnevnih obaveza.

Ulje ili losion za telo: pronađite savršen hidratantni proizvod

Losioni i ulja za telo su veoma važni jer čine kožu glatkom i lepom i sprečavaju njeno isušivanje. Oba proizvoda pružaju jedinstvene blagodeti kao tretmani za suvu kožu.

Ulje za telo, iako u tečnom stanju, ostavlja na koži mastan trag koji koža sporo upija. Međutim, ulje veoma efikasno zadržava vlagu pa je koža duže hidrirana i ima zdrav sjaj. Ono je takođe savršen proizvod za negu kože posle kupanja ili za večernje opuštanje.

S druge strane, losion ima laganiju teksturu. On zadržava vlagu i omekšava grube delove kako bi koža bila gipka i hidrirana. Ne treba da brinete – nema lepljivog osećaja jer naše losione koža brzo upija i bićete spremni za izlazak za tren oka!


NIVEA losion za telo bogat uljem: najbolje od oba proizvoda

Probajte novu senzualnu liniju NIVEA proizvoda i uživajte u blagodetima ulja u losionu za telo koji koža brzo upija.

Jedinstveni koncept za hidrataciju kože

Iako intenzivno neguje suvu kožu, ulje ponekad ostavlja osećaj težine i koža ga sporo upija, što je nekada predstavljalo problem. Sada vaša koža može da iskoristi blagodeti intenzivne nege koju pružaju predivna ulja u losionu glatke i nemasne teksture. Zahvaljujući stručnom znanju i iskustvu u oblasti nege kože dugom 100 godina, NIVEA je formulisala inovativnu liniju losiona bogatu uljima kako bi pružila potrošačima blagodeti ulja u losionu za telo koji koža brzo upija.

Dragoceni sastojci u kombinaciji sa negujućim uljima čine ovaj losion jedinstvenim. Losion pruža intenzivnu hidrataciju koja traje 24 sata i čini kožu neodoljivo glatkom i predivno blistavom celog dana.
Iako intenzivno neguje suvu kožu, ulje ponekad ostavlja osećaj težine i koža ga sporo upija, što je nekada predstavljalo problem.
 
Pravo senzualno uživanje u nezi tela

Pravo senzualno uživanje u nezi tela

Predivni i prefinjeni miris će goditi vašim čulima dok hidratantna formulacija sa dragocenim uljima badema, jojobe, makadamije i argana hrani vašu kožu. Zaboravite na svakodnevne obaveze i prepustite se uživanju u udobnosti sopstvenog doma.
Trenutno glatka koža
Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Trenutno glatka koža

Prijatna nega koju pruža formulacija ulja u losionu hidrira kožu i čini je svilenkasto glatkom i do 24 sata.
losion koji koža brzo upija
Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Formulacija koju koža brzo upija

Bez masnih tragova! Losion kao što je NIVEA losion za telo sa vanilom i bademovim uljem ima formulaciju koju koža brzo upija i odmah ste spremni za pokret.
meka gipka koža
Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Intenzivna, dugotrajna hidratacija

Formulacija sa dragocenim uljima pruža intenzivnu i dugotrajnu hidrataciju i čini kožu negovanom, glatkom i lepom.
prepustite se uživanju u- aromatičnim mirisima
Koje su jedinstvene blagodeti NIVEA losiona za telo bogata uljima?

Jedinstveni mirisi

Zahvaljujući raznovrsnosti formulacija sa prefinjenim mirisnim notama možete da odaberete onu koja vam najviše prija i uživate u mirisima koje  pruža i pažljivo uklapa brend NIVEA.