Zrela koža - zaglavlje

Nega zrele kože

Očuvajte mladalački izgled
Koža lica se vremenom menja. Sve je zahtevnija i potrebna joj je puna pažnja. Pravilnom negom možete u velikoj meri smanjiti prve znake starenja kao što su bore smejalice i bore.

Zrela koža: prvi znaci

Lepa koža i mladalački izgled – ko to ne želi? Ali vremenom, koža gubi elastičnost i čvrstinu. Kako bi vaša zrela koža bila blistava i lepa, sprečite znake starenja pomoću specijane kreme protiv starenja.

Kako koža postaje zrela?

  • Od dvadesetih, naša koža polako počinje da gubi vlagu.
  • Do 30. godine, koža proizvodi manje lipida – pojavljuju se fine linije i prve bore na čelu.
  • Posle 40. godine, naša koža postaje tanja i gubi čvrstinu i elastičnost. Prvi znaci zrele kože su vidljivi oko očiju i usta. Kako starimo, aktivnost ćelija u našem telu se smanjuje i koža se regeneriše mnogo sporije.
  • Zbog smanjene količine kolagena u koži, volumen zrele kože se vidno smanjuje nakon 50. godine.
  • Do 60. godine, koža gubi gustinu i debljinu. Isto tako, počinju da se pojavljuju staračke pege.

Zaštitite kožu od sunčevog zračenja!

Nega sede kose

Zrela koža – budite lepi!

Naša koža se menja kako starimo. Ne možemo da zaustavimo ovaj proces, ali uz odgovarajuću negu možemo da sprečimo simptome. Zrela koža je posebno zahtevna i potrebna joj je posebna pažnja. NIVEA je razvila niz proizvoda protiv starenja koji će vam pomoći da održite mladalački izgled i sprečiti prevremeno starenje kože. Kreme koje sadrže Q10 plus i veoma efikasan kreatin smanjuju bore i fine linije na koži. NIVEA Cellular linija protiv starenja, sa inovativnom formulacijom, podstiče obnavljanje ćelija kože. 

HRANJIVI PROIZVODI ZA MEKU KOŽU

Održite vitalnost kože

Proces starenja kože je veoma individualan i pod uticajem unutrašnjih i spoljašnjih faktora. Generalno, između 25. i 30. godine trebalo bi da počnete da koristite visoko kvalitetne proizvode protiv starenja kože kako biste joj pružili hidrataciju i zaštitu.

Sastojci za zrelu kožu

  • Q10 je sastojak kože čija prirodna koncentracija vremenom opada. Odgovarajuća krema protiv starenja ponovo snabdeva kožu koenzimom Q10.
  • NIVEA Cellular linija protiv starenja kože sa hijaluronskom kiselinom i ekstraktom magnolije razvijena je za potrebe zrele kože. Njena formulacija sa hijaluronskom kiselinom i ekstraktom magnolije poboljšava sposobnost kože da apsorbuje vodu i otpornost ćelija na oksidativni stres.
Preporučujemo vam