Potopite se u kadu: napravite opuštajuću kupku

Napravite spa samo za sebe – u sopstvenom kupatilu. Topla atmosfera sveća, klasična muzika i predivni mirisi – opuštanje kod kuće je najbolje. Uz pomoć par trikova možete napraviti opuštajuće utočište u sopstvenom kupatilu.

Prijatnije kupanje

Učinite kupanje većim uživanjem uz pomoć sledećih saveta

Vaše utočište, daleko od svakodnevnice

  • Nakon dugog dana, nekada nema ničeg lepšeg od opuštanja u kadi – ali atmosfera treba da bude prijatna.
  • Kako biste pretvorili kupatilo u svoju malu oazu blagostanja, po sobi poređajte sveće koje će atmosferi dati toplinu i sjaj.
  • Odaberite neku klasičnu muziku ili napravite listu pesama – šta god da vas opušta je pravi izbor.
  • Ali nemojte odmah ući u kadu sa toplom vodom – pre toga dodajte neku lepu kupku: NIVEA kremaste kupke Harmony Time ili Relaxing Moments pružaju uživanje svim čulima.
  • Želite da se opustite još više dok se kupate i da na pravi način ugodite sebi i svojoj koži? Onda je NIVEA ulje idealan proizvod za intenzivnu negu vaše kože.
  • Šta vam je još potrebno za opuštajuće veče? Da, baš tako. Dobra knjiga.
knjige-i-čaj

Knjiga će vas odvesti u neki drugi svet i zaboravićete na svoju svakodnevnicu.

Prava knjiga za opuštanje je ona koja ima pozitivan ton. Humor? Da! Ljubav? O, da! Triler? Možda, ali umereno! Ipak želite da se opustite i zaboravite na stres.

Vaše sopstveno kupatilo – oaza blagostanja

Da biste zaista mogli da se opustite i okrepite, potrebni su vam mir i tišina. Polako privedite dan kraju. Isključite mobilni telefon i kod kuće napravite svoju oazu blagostanja. Napunite kadu toplom vodom, odaberite svoje omiljene proizvode za uživanje i pustite opuštajuću muziku – vaš lični spa je spreman.

Vaša omiljena muzika za najlepši deo dana

Muzika snažno deluje na našu svest. Opuštajući tonovi primetno smanjuju nivo stresa i pomažu nam da se opustimo. Instrumentalna muzika je opuštajuća kao i klasične kompozicije, kao što je „Vltava“ ili „Brandeburški koncert“. Nežni zvuci prirode, poput kompozicije „Pored mora“ od Arnda Stajna, pomoći će vam da pronađete svoju unutrašnju ravnotežu. Opustite se uz muziku i povratite energiju potrebnu za nove izazove.
brineta-u-plavom

Posle kupanja: vreme za opuštajuće rituale i uživanje

Posle napornog dana i vašoj koži je potrebno opuštanje. Pomozite joj da se oporavi uz hidratantnu NIVEA masku za lice. Nakon nje, vaša NIVEA hidratantna dnevna krema će delovati okrepljujuće i vi ćete se ponovo osećati dobro u svojoj koži.
 
žena-u-peškirima

Spa u vašem kupatilu – još je bolje ako ste sa najboljom prijateljicom

Uživajte u spa večeri sa najboljom prijateljicom, razgovarajte o proteklom danu i zajedno se smejte od srca. Dozvolite da stres jednostavno sklizne sa vas – i vaše kože.
wellnes-at-home