Otkrijte seriju micelarnih šampona

IZUZETNO NEŽNO PRANJE I 100% NEGA KOŽE GLAVE I RAZLIČITIH TIPOVA KOSE!

OTKRIJTE MAGIJU

SERIJA NIVEA MICELARNIH ŠAMPONA

Zašto su NIVEA micelarni šamponi tako sjajni? Šamponi proizvedeni pomoću micelarne tehnologije sadrže efikasnu ali blagu formulaciju za negu koja daje kosi energiju i uklanja nečistoće, a ne oštećuje kožu glave. Uključite ovaj predivan šampon u svakodnevnu rutinu nege i uživajte u prijatnoj svežini čiste kose – svakoga dana! Prozirna ambalaža ispunjena čistoćom i svežinom savršeno se uklapa sa micelarnom formulacijom bez silikona. Micelarni šamponi sada su dostupni u 5 neodoljivih varijanti - za suvu kosu i kožu glave, za slabu kosu i osetljivu kožu glave, za masnu kosu i kožu glave, kao i Pure Detox Mild za kosu izloženu svakodnevnom stresu i Pure Color Mild šampon i 2-u-1 tretman za negu farbane kose. Otkrijte celokupnu ponudu micelarnih šampona koji neguju vašu kosu i kožu glave, svakoga dana!

O PROIZVODU

KOJI JE VAŠ OMILJENI MICELARNI ŠAMPON?

Zabrinuti ste zbog svakodnevnog pranja kose? Nemate više razloga za brigu! NIVEA Micelarni šamponi pružaju izuzetno nežno dubinsko čišćenje, umiruju kožu glave, hidriraju suvu kosu i pogodni su za kosu izloženu svakodnevnom stresu, kao i za farbanu kosu. Otkrijte formulaciju koja najviše odgovara potrebama vaše kose!

NIVEA PURE COLOR MILD MICELARNI ŠAMPON ZA NEGU FARBANE KOSE

Otkrijte šampon koji obožava vašu boju kose i čuva njen intenzitet i do 8 nedelja! NIVEA Pure Color Mild micelarni šampon za negu farbane kose nežno čisti bez isušivanja i štiti pigmente čime sprečava ispiranje boje.

U kombinaciji sa NIVEA 2-u-1 Pure Color micelarni balsam + maska za negu farbane kose, neguje kosu i čini je svilenkasto mekom. Možete ga koristiti kao 1-minutni balsam koji čini kosu svilenkasto mekom i pruža blistavi sjaj, ali i kao 10-minutnu masku ako želite dugotrajni osećaj glatke kose. Prikladni za svakodnevnu upotrebu, proizvodi za negu farbane kosu održavaju intenzitet boje kose i pružaju zdrav izgled i svilenkastu mekoću!

NIVEA PURE DETOX MILD MICELARNI ŠAMPON ZA NEGU KOSE I KOŽE GLAVE IZLOŽENE SVAKODNEVNOM STRESU

Svakodnevne stresne situacije negativno utiču na vašu kosu? Probajte NIVEA Pure Detox Mild micelarni šampon za negu kose i kože glave izložene svakodnevnom stresu! pH neutralna formulacija vraća kosi energiju i gipkost, takođe hidrira kosu i uspostavlja prirodnu ravnotežu kože glave. Čista, zdrava i energična kosa, svakoga dana!

OTKRIJTE NIVEA FORTIFYING MICELARNI ŠAMPON

Ako imate slabu i lomljivu kosu i osetljivu kožu glave, NIVEA Fortifying micelarni šampon je idealan proizvod za vas jer nežno uklanja nečistoće, hidrira kosu i čini je gipkom. Pored toga, ne narušava pH vrednost i zdrav izgled kože glave. Obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata je po svojoj lepoti i divnom mirisu. Pretvorite rutinu za negu kose u pravo uživanje!

OTKRIJTE NIVEA PURIFYING MICELARNI ŠAMPON

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu temeljno čisti kosu i kožu glave zahvaljujući micelama. Formulacija ne iritira kožu glave, a kosi pruža svežinu i gipkost tokom celog dana. Koristite micelarni šampon svakog dana i uživajte u dugotrajnoj svežini!

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUVU KOSU I KOŽU GLAVE

NIVEA Micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave nežno čisti, hidrira kosu i neguje kožu glave. Micelarne čestice čiste i efikasno uklanjaju nečistoće, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože glave. Blaga micelarna formulacija obogaćena je ekstraktom cveta lokvanja.

KAKO DELUJE OVA FORMULACIJA

TAJNE USPEHA MICELARNE FORMULACIJE

Poznato je da NIVEA micelarni šamponi temeljno čiste kosu i imaju višestruko dejstvo. Tajna je u načinu na koji ova mikroskopska molekularna struktura čisti kosu i kožu glave bez isušivanja ili neprijatnog osećaja, čak i tokom svakodnevne upotrebe. Saznajte više o micelarnim šamponima i njihovom dejstvu.

NIVEA micelarni šamponi su kreirani i razvijeni u Hamburgu, u našoj Beiersdorf laboratoriji za razvoj proizvoda za negu kose.

„Micelarna tehnologija omogućava veoma blago čišćenje kako biste mogli da perete kosu svakog dana“ – Dr. Magdalena fon Vedel-Parlov, menadžer za patentne strategije u Odeljenju za razvoj proizvoda za negu kose kompanije Beiersdorf.

„Micele formiraju pametni molekuli koji omogućavaju čišćenje kose i kože glave ali tako da ne uklanjaju prirodne lipide“ – Benjamin Triler, mlađi menadžer laboratorije u Odeljenju za razvoj proizvoda za negu kose kompanije Beiersdorf.

Intervju sa stručnjacima za istraživanje i razvoj: micelarna tehnologija

Kakvo magično dejstvo ima micelarna tehnologija u ovom šamponu?

Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, šampon veoma nežno, ali efikasno čisti kosu i kožu glave zbog čega je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Formulacija je blaga i održava zdrav izgled kose i kože glave.

Koju funkciju imaju micele u sastavu šampona?

Micele formiraju molekuli koji sadrže dva dela – hidrofilni, što u prevodu znači „onaj koji voli vodu“, i lipofilni, „onaj koji voli masnoće“. Lipofilni deo zadržava prljavštinu, naslage proizvoda i masnoće. Zahvaljujući hidrofilnom delu ovi pametni molekuli se rastvaraju u vodi i spiraju, ali tako da koža glave i kosa ne gube svoje prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju micelarne formulacije u šamponima?

Purifying micelarni šampon posebno je razvijen za masnu kosu i kožu glave i sadrži formulaciju sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj proizvod efikasno čisti kosu i pruža dugotrajan osećaj svežine. Fortifying micelarni šampon je razvijen za osetljivu kosu. Njegova blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave. Formulacija Pure Color Mild micelarnog šampona održava intenzitet boje i do 8 nedelja tako što nežno čisti kosu bez isušivanja, dok formulacija Pure Detox Mild micelarnog šampona hidrira kosu i kožu glave koji su izloženi svakodnevnom stresu i vraća im energiju.