Kupite vaše omiljene NIVEA proizvode uz samo jedan klik!

Saznajte sve o željenim proizvodima i kupite ih online.

Novo: NIVEA micelarni šamponi

Novo: NIVEA micelarni šamponi

Za izuzetno nežno pranje kose svakog dana! 100% blagi prema koži glave!

Film o proizvodu

Otkrijte magiju NIVEA micelarnih šampona

Zašto su NIVEA micelarni šamponi tako sjajni? Šamponi proizvedeni pomoću micelarne tehnologije sadrže efikasnu ali blagu formulaciju za negu koja daje kosi energiju i uklanja nečistoće, a ne oštećuje kožu glave. Uključite ovaj predivan šampon u svakodnevnu rutinu nege i uživajte u prijatnoj svežini čiste kose – svakog dana!

Pune čistoće, ove nove providne šamponske bočice savršeno odgovaraju formulaciji šampona sa micelarnom tehnologijom i ne sadrže silikon. NOVI NIVEA Micelarni šamponi dolaze u tri varijante: za masnu kosu i kožu glave, slabu kosu sklonu lomljenju i osetljivu kožu glave, kao i za suvu kosu i kožu glave.

Informacije o proizvodu

NIVEA micelarni šamponi

Zabrinuti ste jer perete kosu svakog dana? Više ne morate da brinete! NIVEA Purifying i Fortifying micelarni šamponi blago ali temeljno čiste kosu i neguju kožu glave. Otkrijte koja formulacija vam najviše odgovara.

comforting micellar shampoo - NIVEA

OTKRIJTE NIVEA FORTIFYING MICELARNI ŠAMPON

Ako imate slabu i lomljivu kosu i osetljivu kožu glave, NIVEA Fortifying micelarni šampon je idealan proizvod za vas jer nežno uklanja nečistoće, hidrira kosu i čini je gipkom. Pored toga, ne narušava pH vrednost i zdrav izgled kože glave. Obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata  je po svojoj lepoti i divnom mirisu. Pretvorite rutinu za negu kose u pravo uživanje!

OTKRIJTE NIVEA PURIFYING MICELARNI ŠAMPON

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu temeljno čisti kosu i kožu glave zahvaljujući micelama. Formulacija ne sadrži silikone i ne iritira kožu glave, a kosi pruža svežinu i gipkost tokom celog dana. Koristite micelarni šampon svakog dana i uživajte u dugotrajnoj svežini!

purifying micellar shampoo - NIVEA

NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUVU KOSU I KOŽU GLAVE

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUVU KOSU I KOŽU GLAVE

NIVEA Micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave nežno čisti, hidrira kosu i neguje kožu glave. Micelarne čestice čiste i efikasno uklanjaju nečistoće, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože glave. Blaga micelarna formulacija obogaćena je ekstraktom cveta lokvanja, ne sadrži silikone i veštačke boje.
Kako deluje ova formulacija

Tajne uspeha micelarne formulacije

Poznato je da NIVEA micelarni šamponi temeljno čiste kosu i imaju višestruko dejstvo. Tajna je u načinu na koji ova mikroskopska molekularna struktura čisti kosu i kožu glave bez isušivanja ili neprijatnog osećaja, čak i tokom svakodnevne upotrebe. Saznajte više o micelarnim šamponima i njihovom dejstvu.

Intervju sa stručnjacima za istraživanje i razvoj: micelarna tehnologija

Kakvo magično dejstvo ima micelarna tehnologija u ovom šamponu?
Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, šampon veoma nežno, ali efikasno čisti kosu i kožu glave zbog čega je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Formulacija ne sadrži silikone, blaga je i održava zdrav izgled kose i kože glave.

Koju funkciju imaju micele u sastavu šampona?

Micele formiraju molekuli koji sadrže dva dela – hidrofilni, što u prevodu znači „onaj koji voli vodu“, i lipofilni, „onaj koji voli masnoće“. Lipofilni deo zadržava prljavštinu, naslage proizvoda i masnoće. Zahvaljujući hidrofilnom delu ovi pametni molekuli se rastvaraju u vodi i spiraju, ali tako da koža glave i kosa ne gube svoje prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju micelarne formulacije u šamponima?
Purifying micelarni šampon posebno je razvijen za masnu kosu i kožu glave i sadrži formulaciju sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj proizvod efikasno čisti kosu i pruža dugotrajan osećaj svežine. Fortifyingmicelarni šampon je razvijen za osetljivu kosu. Njegova blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.
 
Proizvodi
background

NIVEA micelarni šamponi

NIVEA Purifying i Fortifying micelarni šamponi dubinski čiste kosu i pružaju dugotrajnu svežinu. Negujuća formulacija sa micelarnim česticama za uklanjanje nečistoća i ekstraktom matičnjaka ne sadrži silikone i pogodna je za svakodnevnu negu kose. Odaberite najbolji šampon u skladu sa svojim potrebama koji uklanja nečistoće, a ne isušuje kosu ili kožu glave.