PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

Novo: NIVEA micelarni šamponi

Novo: NIVEA micelarni šamponi

Za izuzetno nežno pranje kose svakog dana! 100% blagi prema koži glave!

Informacije o proizvodu

Otkrijte magiju NIVEA micelarnih šampona

Zašto su NIVEA micelarni šamponi tako sjajni? Šamponi proizvedeni pomoću micelarne tehnologije sadrže efikasnu ali blagu formulaciju za negu koja daje kosi energiju i uklanja nečistoće, a ne oštećuje kožu glave. Uključite ovaj predivan šampon u svakodnevnu rutinu nege i uživajte u prijatnoj svežini čiste kose – svakog dana!

comforting micellar shampoo - NIVEA

OTKRIJTE NIVEA FORTIFYING MICELARNI ŠAMPON

Ako imate slabu i lomljivu kosu i osetljivu kožu glave, NIVEA Fortifying micelarni šampon je idealan proizvod za vas jer nežno uklanja nečistoće, hidrira kosu i čini je gipkom. Pored toga, ne narušava pH vrednost i zdrav izgled kože glave. Obogaćen je prijatnim mirisom nežnih i egzotičnih cvetova lokvanja. Ova vodena biljka poznata  je po svojoj lepoti i divnom mirisu. Pretvorite rutinu za negu kose u pravo uživanje!

OTKRIJTE NIVEA PURIFYING MICELARNI ŠAMPON

NIVEA Purifying micelarni šampon za masnu kosu temeljno čisti kosu i kožu glave zahvaljujući micelama. Formulacija ne iritira kožu glave, a kosi pruža svežinu i gipkost tokom celog dana. Koristite micelarni šampon svakog dana i uživajte u dugotrajnoj svežini!

purifying micellar shampoo - NIVEA

NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUVU KOSU I KOŽU GLAVE

OTKRIJTE NIVEA MICELARNI ŠAMPON ZA SUVU KOSU I KOŽU GLAVE

NIVEA Micelarni šampon za suvu kosu i kožu glave nežno čisti, hidrira kosu i neguje kožu glave. Micelarne čestice čiste i efikasno uklanjaju nečistoće, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože glave. Blaga micelarna formulacija obogaćena je ekstraktom cveta lokvanja.
Kako deluje ova formulacija

Tajne uspeha micelarne formulacije

Poznato je da NIVEA micelarni šamponi temeljno čiste kosu i imaju višestruko dejstvo. Tajna je u načinu na koji ova mikroskopska molekularna struktura čisti kosu i kožu glave bez isušivanja ili neprijatnog osećaja, čak i tokom svakodnevne upotrebe. Saznajte više o micelarnim šamponima i njihovom dejstvu.

Intervju sa stručnjacima za istraživanje i razvoj: micelarna tehnologija

Kakvo magično dejstvo ima micelarna tehnologija u ovom šamponu?
Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, šampon veoma nežno, ali efikasno čisti kosu i kožu glave zbog čega je pogodan za svakodnevnu upotrebu. Formulacija je blaga i održava zdrav izgled kose i kože glave.

Koju funkciju imaju micele u sastavu šampona?
Micele formiraju molekuli koji sadrže dva dela – hidrofilni, što u prevodu znači „onaj koji voli vodu“, i lipofilni, „onaj koji voli masnoće“. Lipofilni deo zadržava prljavštinu, naslage proizvoda i masnoće. Zahvaljujući hidrofilnom delu ovi pametni molekuli se rastvaraju u vodi i spiraju, ali tako da koža glave i kosa ne gube svoje prirodne lipide.

Po čemu se razlikuju micelarne formulacije u šamponima?
Purifying micelarni šampon posebno je razvijen za masnu kosu i kožu glave i sadrži formulaciju sa ekstraktom matičnjaka. Ovaj proizvod efikasno čisti kosu i pruža dugotrajan osećaj svežine. Fortifyingmicelarni šampon je razvijen za osetljivu kosu. Njegova blaga formulacija sa većom količinom negujućih sastojaka jača kosu i poboljšava njenu gipkost. Formulacija obogaćena prijatnim mirisom lokvanja održava prirodnu pH vrednost kože glave.

 
Proizvodi
background

NIVEA micelarni šamponi

NIVEA Purifying i Fortifying micelarni šamponi dubinski čiste kosu i pružaju dugotrajnu svežinu. Negujuća formulacija sa micelarnim česticama za uklanjanje nečistoća i ekstraktom matičnjaka pogodna je za svakodnevnu negu kose. Odaberite najbolji šampon u skladu sa svojim potrebama koji uklanja nečistoće, a ne isušuje kosu ili kožu glave.