Čišćenje lica na sasvim novi način

NAJEFIKASNIJI NIVEA PROIZVOD ZA ČIŠĆENJE LICA

INOVACIJA

Od rutine čišćenja do rituala za uživanje

Kako da pretvoriš svakodnevnu rutinu čišćenja lica u pravo uživanje?

Nova NIVEA ulja za čišćenje lica mogu u potpunosti da promene rutinu za čišćenje lica i pretvore je u ritual za uživanje. Zahvaljujući revolucionarnoj formulaciji koja ulja pretvara u mleko, proizvod je istovremeno efikasan i nežan prema koži. Uklanja nečistoće, sebum pa čak i vodootpornu šminku kako bi koža bila savršeno čista, svilenkasto meka i glatka. Odgovara svim tipovima kože. Ko kaže da čišćenje lica mora da bude samo obična rutina?


TEHNOLOGIJA

Kako da obično pretvoriš u posebno i neuobičajeno

NIVEA ulja za čišćenje lica sadrže dragocena prirodna ulja i formulisana su tako da istovremeno efikasno čiste i neguju kožu.

Ulja su veoma jednostavna, ali i veoma prijatna za upotrebu.

Kada se koriste na suvoj koži, ulja rastvaraju sve nečistoće, sebum pa čak i vodootpornu šminku.

Potrebno je samo malo vode da pretvorite ulje u blagu mlečnu teksturu koja čini kožu savršeno čistom, svilenkasto glatkom i mekom.

Bilo da imaš suvu, osetljivu ili normalnu kožu, ova formulacija koja pretvara ulje u mleko menja tvoju svakodnevnu rutinu i pruža koži potrebnu negu.

FORMULACIJE ZA ČIŠĆENJE KOJE NEGUJU KOŽU
Hidratantna formulacija:

 • Hydrating ulje za čišćenje
 • Odgovara normalnoj koži
 • Sadrži kokosovo ulje
 • Čini kožu gipkom i hidrira je
Hranjiva formulacija:

 • Nourishing ulje za čišćenje
 • Razvijeno za suvu kožu
 • Sadrži ulje makadamije
 • Čini kožu mekom i negovanom
Umirujuća formulacija:

 • Soothing ulje za čišćenje
 • Savršeno za osetljivu kožu
 • Sadrži ulje semenki grožđa
 • Ima blago i umirujuće dejstvo


ČIŠĆENJE

Čišćenje je uvek korisno

Čišćenje i blaga nega u tri koraka

1. KORAK:

Pritisni jednom do dva puta pumpicu i istisni ulje za čišćenje na suve dlanove. Umasiraj ulje na suvu kožu lica i zatvorene oči.

2. KORAK:

Sada dodaj malo vode na lice i posmatraj kako se tekstura dragocenih ulja menja i postaje mlečna.

3. KORAK:

Temeljno isperi lice. Koža je savršeno čista i svilenkasto glatka i meka. Nema osećaja suve kože ni na jednom delu lica.
 

Kada je vreme za čišćenje kože

1Uveče:

Nakon dugog dana, vreme je da očistiš lice i da se odmoriš. NIVEA ulja za čišćenje lica uklanjaju nečistoće i šminku kako bi mogla da se opustiš i posvetiš sebi.

2Jutro:

Započni jutro uz NIVEA ulja za čišćenje lica koja će te osvežiti i pružiti energiju potrebnu za ceo dan. Uživaj u osećaju savršeno čiste i svilenkasto glatke kože.

3Vreme koje posvećuješ sebi:

Trenuci koje odvojiš za sebe su zaista dragoceni. NIVEA ulja za čišćenje lica će ti pomoći da rutinu čišćenja lica pretvoriš u ritual za uživanje. Pruži koži negu kakvu zaslužuje.


ODGOVORI STRUČNJAKA NA ČESTA PITANJA

Sve što treba da znaš o uljima za čišćenje lica

Naši stručnjaci iz Odeljenja za istraživanje i razvoj odgovaraju na pitanja

ŠTA JE ULJE ZA ČIŠĆENJE LICA I KAKVO DEJSTVO IMA?

Ulja za čišćenje uklanjaju šminku, nešistoću i sebum blago, ali veoma efikasno. Ulja su poznata po svojim hidratantnim svojstvima, ali i po tome što brzo rastvaraju supstance slične teksture. Ulja su veoma dobri rastvarači jer ih prirodno privlače druga ulja – kao što je sebum ili uljani sastojci u formulacijama šminke. Iz tog razloga, ulja za čišćenje efikasno uklanjaju sebum i šminku, a kožu čine mekom i negovanom.

Razvili smo NIVEA ulja za čišćenje lica kako bismo potrošačima pružili proizvod za čišćenje koji će istovremeno biti i efikasan i blag prema koži.

 

PO ČEMU SE RAZLIKUJE ULJE ZA ČIŠĆENJE OD GELA ZA UMIVANJE LICA?

Iako se oba proizvoda ispiraju, razlikuju se način upotrebe i osećaj koji pružaju na koži. Pored toga, ulje za čišćenje je razvijeno tako da može da se koristi i na području oko očiju.

Kada su u pitanju ulja za čišćenje kože, njihova blaga tekstura omogućava efikasno čišćenje jer se šminka i sebum jednostavno tope. Ulja čine kožu glatkom i blistavom i održavaju količinu vlage u samoj koži.

ZA KOJI TIP KOŽE PREPORUČUJETE ULJE ZA ČIŠĆENJE?

Ulje za čišćenje je pogodno za sve tipove kože. Formulacije novih NIVEA ulja za čišćenje lica su pojedinačno formulisane prema potrebama različitih tipova kože i postoje tri varijante: za normalnu kožu sa prirodnim kokosovim uljem, za suvu kožu sa prirodnim uljem makadamije i za osetljivu kožu sa prirodnim uljem semenki grožđa.

U principu, ulja su naročito pogodna za sve koji žele proizvod za dubinsko, ali veoma blago čišćenje i uklanjanje šminke.

 


INSPIRACIJA

Živi drugačije

Pored rutine čišćenja lica, možeš da uneseš promene i u druge svakodnevne aktivnosti. Pronađi inspiraciju i otkrij ono što drugi ne vide. Vreme je da sve što je obično pretvoriš u posebno, neuobičajeno i nezaboravno.

PROŠETAJ DO POSLA – HODAJ ILI POSKAKUJ:

Ponedeljak ujutru – razlog više da na posao kreneš nasmejana i veselim korakom. Započni nedelju u sjajnom raspoloženju, spremna za nove izazove i iznenađenja koja svaki novi dan nosi sobom.

ČITAJ ILI ISTRAŽUJ:

Šta čitaš ove nedelje? Poistoveti se sa jednim od likova i proživi sve uzbudljive avanture. Uživaj u novim pričama i iskustvima koja obogaćuju. Prenesi prijateljicama svoje utiske – dobra knjiga je uvek sjajna tema za razgovor tokom večere.

POSMATRAJ ILI SE PRIKLJUČI:

Ako ti je dosadilo da budeš posmatrač, slobodno pokaži šta umeš. Kreni na posao nekim drugim putem – nikada ne znaš šta te sve čeka već iza sledećeg ugla.

RUTINA ILI RITUAL:

Čišćenje lica ne treba da se pretvori u običnu rutinu. To je vreme koje si posvetila sebi i zato uživaj u svakom koraku, dok se umivaš ili skidaš šminku. Ugodi sebi – zaslužila si.