(0)

Curl Plumping pena za kosu

150 ml

Prednosti

  • Oblikuje prirodne talase i zanosne kovrdže.
  • Čini frizuru postojanom.
  • Daje kosi sjaj.

Saznajte više o ovom proizvodu

Oblikujte frizuru o kojoj ste oduvek maštali pomoću NIVEA® Curl Plumping pene za kosu. Naša inovativna formulacija sa negujućim suvim uljem oblikuje prirodne talase i zanosne kovrdže, čini frizuru postojanom i daje kosi sjaj.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ne prskati u oči. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno.

Broj artikla 88664 (88664-09510-53)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Protresite dobro pre upotrebe. Okrenite bocu na dole i istisnite penu u količini veličine kajsije na suvu ili vlažnu kosu.

2

Osušite kosu prirodnim putem ili je isfenirajte pomoću difuzera. Uživajte u predivnoj, kovrdžavoj kosi.

3

Dodatni savet: Ako želite da dodatno oblikujete kosu, nanesite Curl Forming sprej.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Parfum, BHT, Geraniol, Benzyl Alcohol, Citronellol, Linalool, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Hydroxypropyl Methylcellulose, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzophenone-4, Niacinamide, Panthenol, Squalane, Butane, Polyquaternium-68, Propane, Sorbitol, VP/VA Copolymer, Isobutane, Aqua