(0)

Volume Plumping pena za kosu

150 ml

Prednosti

  • Hidrira kosu i štiti je od visokih temperatura – i do 220°C.
  • Primetno povećava volumen.
  • Nema masnog osećaja.

Saznajte više o ovom proizvodu

Oblikujte frizuru o kojoj ste oduvek maštali pomoću NIVEA® Volume Plumping pene za kosu. Naša inovativna formulacija sa negujućim suvim uljem povećava volumen i gipkost kose bez lepljivog osećaja i pruža fleksibilno učvršćivanje bez isušivanja.

Upozorenje:

Veoma zapaljiv aerosol. Boca je pod pritiskom. Može doći do pucanja proizvoda usled izlaganja visokim temperaturama. Držati dalje od toplote, užarenih predmeta, varnica, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Ne pušiti. Ne prskati u pravcu otvorenog plamena ili drugog zapaljivog izvora. Ne probijati i ne spaljivati bocu, čak ni kada je prazna. Zaštititi od sunčeve svetlosti i temperature više od 50°C. Čuvati van domašaja dece. Ne prskati u oči. Ne prskati duže nego što je potrebno i ne udisati raspršen sprej direktno.

Broj artikla 88663 (88663-09510-53)

Ocene i mišljenja

0
bez ocene (0 Ocene)

Kako da

1

Protresite dobro pre upotrebe. Okrenite bocu na dole i istisnite penu u količini veličine kajsije na suvu ili vlažnu kosu.

2

Isfenirajte kosu i očetkajte je da biste povećali volumen.

3

Dodatni savet: Ako želite da učinite frizuru postojanom tokom celog dana, nanesite Volume Hair sprej za kosu.

Lista sastojaka

Napomena
Navedeni sastojci su oni koji se trenutno koriste u proizvodnji. Pošto redovno unapređujemo formulacije u skladu sa novim naučnim saznanjima, deklaracija sa sastojcima na pakovanjima je važeća.

Uključeni: Parfum, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Hydroxypropyl Methylcellulose, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzophenone-4, Niacinamide, Panthenol, Squalane, Butane, Polyquaternium-68, VP/VA Copolymer, Isobutane, Aqua