NIVEA ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE – KOMPLETNI VODIČ

PREDSTAVLJAMO NIVEA FRESH REVIVE ŠAMPON ZA SUVO PRANJE KOSE. Dostupni u različitim nijansama i za svaku boju kose, novi NIVEA šamponi za suvo pranje pružaju trenutnu svežinu i ne ostavljaju tragove.

Šta je šampon za suvo pranje kose i kako deluje?

U žurbi ste? Šampon za suvo pranje kose brzo i jednostavno upija masnoću sa kose i povećava njenu gipkost između dva pranja.
devojka-posmatra-sebe-u-ogledalu

Koliko često treba da perem kosu?

Ništa ne može da se uporedi sa osećajem čiste kose! Međutim, ukoliko često koristite šampon, možete da uklonite prirodna ulja sa vlasi kose i učinite ih suvim i krtim. Potrudite se da perete kosu najviše dva do tri puta nedeljno kako biste očuvali njen zdrav izgled. 
prednosti-šampona-za-suvo-pranje-kose

Prednosti šampona za suvo pranje kose? Osvežićete izgled za samo nekoliko sekundi!

Svima nam je poznat osećaj kada se probudimo sa ružnom frizurom i kosa deluje slepljeno i teško. Kada vam se to desi, nanesite na koren kose NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje i uživajte u osećaju svežine tokom celog dana i predivnom mirisu. Pored toga, tako ćete produžiti vreme između dva pranja, a i dalje ćete imati lepu frizuru. 

Pet čestih pitanja o šamponu za suvo pranje kose

1. Kako deluje šampon za suvo pranje kose?
Šampon za suvo pranje kose upija višak masnoće sa kose i kože glave i pruža  svežinu koja odiše prijatnim mirisom.

2. Od kada se koristi šampon za suvo pranje kose?
U Aziji se još krajem 15. veka koristila glina u prahu za osvežavanje kose. Međutim, prvi komercijalni šampon za suvo pranje kose pojavio se u prodaji tek 1940. godine.

3. Kada mogu da koristim šampon za suvo pranje kose?
Kada god je potrebno da trenutno osvežite kosu! Nema pravila, šampon za suvo pranje možete koristiti kada se spremate za izlazak, posle treninga ili kada kampujete.

4. Koja količina šampona za suvo pranje kose mi je potrebna?

Da biste videli koliko šampona vam treba, nanosite ga malo po malo. Može vam se učiniti da bi bilo dobro da nanesete deblji sloj, ali kako ćete znati da li ste preterali? Budite umereni – uvek možete da dodate još šampona, teže je ukloniti višak!

5. Od čega se sastoji šampon za suvo pranje kose?
NIVEA šampon za suvo pranje kose sadrži mešavinu prirodnog pirinčanog skroba, koji može da upije masnoću u količini koja iznosi i do 60% njegove težine. Šampon je obogaćen jedinstvenim mirisom koji je formulisan za svaku boju kose.

Pet grešaka koje treba izbeći pri upotrebi šampona za suvo pranje kose

1. Nanosite preveliku količinu
Šampon za suvo pranje kose se nanosi samo na koren. Ukoliko nanesete preveliku količinu na celu dužinu kose, možete lako da je isušite i učinite beživotnom.

2. Ne držite bocu na odgovarajućoj udaljenosti
Preporučuje se da bocu držite na udaljenosti od najmanje 15 centimetara od glave da biste ravnomerno naneli šampon i zaštitili boju.

3. Zaboravljate da umasirate šampon u kosu
Kada prstima umasiramo šampon u koren, on upija više masnoće, povećava volumen i punoću kose. Ako preskočite ovaj korak, šampon za suvo pranje kose neće biti tako efikasan!

4. Ne koristite šampon odgovarajuće nijanse
Važno je da odaberete pravu nijansu šampona za suvo pranje koja će se stopiti sa vašom bojom kose. Na sreću, *NIVEA FRESH REVIVE šampon za suvo pranje kose* je dostupan u tri nijanse – za svetlu, smeđu i tamnu kosu. 

5. Prerano četkate kosu
Potrebno je neko vreme da šampon za suvo pranje deluje kako bi očistio kosu i kožu glave – sačekajte barem minut pre nego očetkate kosu.

NIVEA šampon za suvo pranje kose: oslobodite moć blage svežine

Šampon blago čisti, osvežava i štiti prirodnu boju kose i dolazi u praktičnom pakovanju – savršeno rešenje kada ste u pokretu!

Blagi šampon za suvo pranje kose koji ne ostavlja tragove na koži glave

Šampon za suvo pranje kose je savršen proizvod za svakodnevnu upotrebu, ali može ponekad da ostavi naslage koje iritiraju kožu glave. Nova NIVEA FRESH REVIVE linija sprečava pojavu ovog problema tako što pruža trostruko dejstvo u samo jednom spreju:

 1. Blago čisti kožu glave i ne uzrokuje iritacije
 2. Daje osećaj svežine tokom celog dana koja odiše prijatnim NIVEA mirisom
 3. Ističe vašu boju kose i ne ostavlja tragove na koži glave

Dostupan u nekoliko varijanti predivnih mirisa, NIVEA šampon za suvo pranje kose će najbrže vratiti svežinu i sjaj kosi koja je oprana pre dva ili tri dana. Ne morate da brinete za vašu frizuru – NIVEA šampon za suvo pranje kose poboljšava teksturu i čini kosu jednostavnom za oblikovanje pa ćete veoma lako moći da napravite predivnu prirodnu frizuru.

Prednosti NIVEA FRESH REVIVE šampona za suvo pranje kose

 • Možete da produžite period između dva pranja kose.
 • Upija višak masnoće bez tragova proizvoda na koži glave.
 • Povećava volumen i lepršavost kose.
 • Prilagođava se prirodnoj nijansi kose i tako štiti njenu boju i prirodni sjaj.
 • Pruža dugotrajnu svežinu pramenovima.

Kako se nanosi šampon za suvo pranje kose

 1. Držite bocu na udaljenosti od najmanje 15 cm od glave i nanesite na koren kose.
 2. Podignite svaki pramen kako biste ravnomerno naneli na koren.
 3. Prstima umasirajte šampon u kožu glave.
 4. Prebacite kosu preko glave pre nego što počnete da masirate kožu glave ako želite dodatni volumen.
 5. Sačekajte minut-dva kako bi šampon za suvo pranje kose mogao da deluje i aktivira moć upijanja.
 6. Očetkajte kosu kako bi pramenovi izgledali sveže i lepršavo.
nijanse-šampona-za-suvo-pranje-kose

Posebno formulisan za svaku boju kose

Recite zbogom sivim tonovima! Dostupne u tri različite varijante – za svetlu, smeđu i tamnu kosu, formulacije se lako prilagođavaju prirodnoj boji vaše kose i čine vašu frizuru predivnom.
background dry shampoo