PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

putovanjeizsnova

Učestvujte do 07.08.2018.

Dobitnici

NAGRADNE IGRE

Hvala što ste učestvovali u nagradnoj igri „Uz NIVEA negu KRENITE NA PUTOVANJE IZ SNOVA!“.
Listu dobitnika možete videti ovde

Dobitnici

Nagrade

Koje možete osvojiti

U periodu od 11.07.2018. do 07.08.2018. kupite minimum dva proizvoda robne marke „NIVEA“ u maloprodajnim objektima Lilly Drogerie, zatim u formularu ispod unesite broj računa, ime i prezime, grad, adresu prebivališta, datum rođenja, broj fiksnog i/ili mobilnog telefona i možete osvojiti nagrade.

Nagrade

Učestvuj

Nagradna igra je završena 07.08.2018.

Vratite se posle 13.08.2018 i proverite da li ste vi jedan od dobitnika naše nagradne igre.
Pravila

NAGRADNE IGRE

Pravila

U skladu sa odredbama Zakona o igrama na sreću ("Sl. glasnik RS", br. 88/2011 i 93/2012 - dr. zakon) i odredbama Pravilnika o bližim uslovima, odnosno sadržini pravila igara na sreću ("Sl. glasnik RS", br. 129/2004) i odlukom o priređivanju nagradne igre od dana 22.05.2018. godine, privredno društvo BEIERSDORF DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA TRGOVINU KOZMETIČKIM PROIZVODIMA, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD), sa sedištem u Omladinskih brigada 88a, Airport city dana 22.05.2018. godine

Naziv i vreme trajanja nagradne igre
Nagradna igra se priređuje pod nazivom: „Uz NIVEA negu KRENITE NA PUTOVANJE IZ SNOVA!“
Nagradna igra se organizuje na području cele teritorije Srbije u periodu od 11.07.2018. do 09.08.2018. godine.

USLOVI ZA UČESTVOVANJE U NAGRADNOJ IGRI
Pravo učešća u nagradnoj igri imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev lica koja su zaposlena kod pripređivača ove nagradne igre, kao i lica koja su zaposlena kod PRIVREDNOG DRUŠTVA FCB AFIRMA MARKETING I KONSALTING DOO BEOGRAD, koje je priređivač angažovao radi pomoći u sprovođenju ove nagradne igre. Pravo učestvovanja u nagradnoj igri, takođe, nemaju ni članovi njihovih porodica – supružnici, deca, roditelji i rođena braća i sestre ukoliko žive sa njima u zajednici, kao ni lica koja su na drugi način radno angažovana od strane priređivača nagradne igre ili na bilo koji drugi način učestvuju u priređivanju/organizovanju ove nagradne igre, izvlačenju dobitnika ili imaju pristup podacima veznim za priređivanje nagradne igre. Ukoliko je dobitnik neke od nagrada maloletno lice ili lice koje je lišeno poslovne sposobnosti nagradu za njega primiće njegov zakonski zastupnik, i to nakon potpisivanja izjave kojom se Priređivač oslobađa svake odgovornosti koja može nastati u vezi dodeljivanja nagrade, kao i plaćanja štete ili zahteva ma kakve prirode u vezi sa tim. Svojstvo zastupnika se dokazuje važećom, originalnom dokumentacijom (odluka o starateljstvu ili izvod iz matične knjige rođenih). Priređivač zadržava pravo da po sopstvenom nahođenju izvrši provere gore navedenih činjenica. Učešćem u nagradnoj igri svi učesnici prihvataju njena pravila.