REŠITE SE PIGMENTNIH FLEKA I ZABLISTAJTE

Novi NIVEA Cellular LUMINOUS630 proizvodi donose revoluciju u tretmanu pigmentnih fleka. Za vidljive rezultate za 4 nedelje!

LUMINOUS630 REVOLUCIJA

SMANJITE PIGMENTNE FLEKE I UŽIVAJTE U BLISTAVOJ KOŽI

NIVEA Cellular LUMINOUS630  ima dokazanu efikasnost i odlično deluje na pigmentne fleke uzrokovane UV zracima, starenjem i hormonskim promenama tokom trudnoće ili menopauze. Najčešće ih uzrokuje neuravnotežena proizvodnja melanina, a posledica su pigmentne fleke, odnosno tamne fleke na koži.
[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--BaseBackgroundColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"630","Y":"130","XMobile":"630","YMobile":"130","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"IZLAGANJE SUNCU","Copy":"Kada je izložena suncu, koža prirodno proizvodi melanin koji se ponekad neravnomerno rasporedi i uzrokuje tamne fleke na koži, tzv. \"sunčane fleke\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"550","Y":"450","XMobile":"550","YMobile":"450","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"HORMONSKE PROMENE","Copy":"Hormonske promene poput onih u trudnoći ili menopauzi mogu uzrokovati preteranu proizvodnju melanina. Rezultat su tamne fleke na koži.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"600","Y":"820","XMobile":"600","YMobile":"820","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"STARENJE","Copy":"Kako koža stari, tako proizvodnja melanina postaje sve neujednačenija. Posledično se na licu pojavljuju tamne fleke, tzv. \"staračke pege\".","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":null,"X":"730","Y":"960","XMobile":"730","YMobile":"960","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"UPALA KOŽE","Copy":"Pigmentne fleke mogu nastati i kao posledica upale kože, recimo nakon akni.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

EFIKASNOST

VIDLJIVI REZULTATI ZA 4 NEDELJE, UZ NEPREKIDNO POBOLJŠANJE*

4 nedelje

Tamne fleke na koži postaju vidljivo svetlije

8 nedelja

Intenzitet tamnih fleka je smanjen za čak do 50%*

 

12 nedelja

Pigmentne fleke postaju sve manje vidljive*,
Ujednačenost tena 
Blistavost kože + 62%


*redovnom upotrebom; prema sopstvenoj oceni, 12-nedelja studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS 630
 serum, 34 žena, 2018.

 

*redovnom upotrebom, prema sopstvenoj oceni, 12-nedelja studija uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum, 34 žena, 2018.

NAUKA

REVOLUCIONARNI SASTOJAK

LUMINOUS630

LUMINOUS630 je rezultat 10 godina neumornog istraživanja. NIVEA naučnici postavili su sebi i na kraju savladali neverovatan izazov: rekreaciju enzima koji proizvodi pigment melanin. Za lakšu ilustraciju dovoljno je reći da su testirali više od 50.000 aktivnih sastojaka! Molekul pod brojem 630 pokazao se najuspešnijim u balansiranju proizvodnje hiperpigmentacije i pobednikom u smanjivanju tamnih fleka.

 

LUMINOUS630 IMA DVOSTRUKI EFEKAT

NA NIVOU ĆELIJA

 

PROIZVODI

NIVEA LUMINOUS630 RUTINA PROTIV PIGMENTNE FLEKE

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 SERUM

Serum kombinuje revolucionarni sastojak LUMINOUS630 u najvišoj koncentraciji s vitaminom E i hijaluronskom kiselinom koja podstiče ćelijsku aktivnost*. Ovo je naš najefikasniji proizvod za tretman pigmentnih fleka! Tamne fleke na koži smanjuje dvostrukim delovanjem: smanjuje pigmentne fleke i sprečava njihovo ponovno nastajanje redovnom upotrebom. Za ujednačen ten i blistavu kožu za 4 nedelje!

Serum je lagane teksture koju koža brzo upija. Nežan je prema koži i preporučuje se za sve tipove kože, čak i osetljivu. Prikladan je i za trudnice.

*in-vitro

NIVEA CELLULAR LUMINOUS630 DNEVNI FLUID

Dnevni fluid zaustavlja dodatno tamnjenje postojećih pigmentnih fleka i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Sadrži SPF 50 koji štiti kožu od sunca i fotostarenja, dok bogata formula s inovativnim sastojkom LUMINOUS630, vitaminom E i hijaluronskom kiselinom podstiče ćelijsku aktivnost* dok dubinski hidrira  kožu. Za mat učinak, bez ikakvih masnih tragova.

Nežan je prema koži i prikladan za upotrebu na svim tipovima kože, čak i osetljivoj. Mogu ga koristiti i trudnice.

RUTINA

Savršena rutina protiv pigmentnih fleka

REZULTATI

STVARNO DELUJE: NIVEA CELLULAR LUMINOUS630® SMANJUJE PIGMENTNE FLEKE

Pigmentne fleke na koži naših volonterki Eve i Kim uzrokovane su UV zračenjem. Serija slika u nastavku prikazuje rezultat nakon svakodnevne upotrebe NIVEA Cellular LUMINOUS630® linije proizvoda za tretman pigmentnih fleka (na početku tretmana, nakon 4 nedelje i nakon 8 nedelja).

luminous

Ovo su rezultati svakodnevne upotrebe NIVEA Cellular Luminous630 linije proizvoda. Fotografije nisu retuširane.

 

KAKO SE KORISTI

SVAKODNEVNA RUTINA ZA BLISTAVU KOŽU

UJUTRO

Na prethodno očišćenu kožu prvo nanesite NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum protiv pigmentnih fleka. Negu lica nastavite uz NIVEA Cellular LUMINOUS630 dnevni fluid.

UVEČE

Kao prvi korak večernje rutine, nakon čišćenja lica nežno umasirajte NIVEA Cellular LUMINOUS630 serum protiv pigmentnih fleka na celo lice.  

 

Proizvode s Luminous630 nanosite maksimalno 4x dnevno.

NAJČEŠĆA PITANJA

NAUČNICI ODGOVARAJU

 

ŠTA SU PIGMENTNE FLEKE?

Pigmentne fleke su rezultat neuravnotežene proizvodnje melanina.

Melanin je pigment koji se prirodno nalazi u našoj koži i odgovoran je za boju kože svakog od nas. U određenim slučajevima se proizvodnja melanina poremeti i zato počinje da se neravnomerno taloži u koži. Rezultat je hiperpigmentacija, odnosno tamne fleke na koži koje licu pružaju neujednačen izgled.

KAKO NASTAJU?

Iako za njih postoji genetska predispozicija, ovo su najčešći uzroci za pojavu hiperpigmentacije ili tamnih fleka:

Prvi i najčešći uzrok je izlaganje suncu. Kada je na suncu, koža prirodno proizvodi melanin koji se ponekad neravnomerno rasporedi u koži.

S godinama proizvodnja melanina u koži postaje sve nepreciznija, što može imati za rezultat pojavu tamnih fleka na koži.

Hormonske promene poput onih u trudnoći ili menopauzi mogu uzrokovati preteranu proizvodnju melanina.

Hiperpigmentacijske mrlje ponekad ostaju kao trag na koži nakon upalnih procesa kao što su akne.

 

ŠTA JE LUMINOUS630 I KAKO STE GA OTKRILI?

NIVEA naučnici su fascinirani kožom i neprekidno istražuju njenu biologiju kako bi sve želje i zahtevi naših potrošača bili ispunjeni.

Tako smo pristupili i istraživanju pigmentnih fleka i neujednačenog tena: znamo da su tamne fleke na koži posledica neuravnotežene proizvodnje melanina. Zato smo detaljnije istražili glavni uzrok pigmentnih fleka: enzim odgovoran za proizvodnju melanina.

Nakon 10 godina istraživanja, uspeli smo da pronađemo revolucionarni sastojak LUMINOUS630. Prvo smo u laboratoriju rekreirali enzim koji proizvodi melanin i na njemu testirali čak 50.000 molekula. Na kraju smo utvrdili da je molekul pod brojem 630 najuspešniji u balansiranju proizvodnje melanina i samim time pobednik u smanjivanju pigmentnih fleka. Naš srećan broj bio je 630 i odlučili smo da ga sačuvamo u imenu - tako je nastao naš revolucionarni sastojak LUMINOUS630

 

DA LI JE LUMINOUS630 SIGURAN I EFIKASAN?

Prioritet NIVEA naučnika nisu samo efikasne, već i sigurne inovacije. To vredi i za LUMINOUS630 koji je detaljno i intenzivno testiran nakon otkrića.

Prvo smo testirali njegovu kompatibilnost sa ćelijama u našoj laboratoriji, gde smo dokazali da je Luminous630 blag prema ćelijama kože. Dodatno, njegova efikasnost je nadmašila sva očekivanja.

Nakon vrlo temeljnog provođenja sigurnosnih ocena, sastojak smo testirali i na dobrovoljcima. Kliničke studije su dokazale izuzetnu efikasnost u tretiranju hiperpigmentacijskih fleka!

Na kraju smo sproveli studiju u kojoj su učestvovali potoršači i dobili fantastični odaziv na NIVEA LUMINOUS630 serum protiv pigmentnih fleka:

91% „Proizvod me je oslobodio tamnih fleka“

100% „Moja koža ga odlično podnosi“

100% „Želim dodati ovaj proizvod u svoju svakodnevnu rutinu nege lica“

LUMINOUS630 je efikasan sastojak protiv pigmentnih fleka koji slobodno možete koristiti svaki dan.

 

KAKO DELUJE LUMINOUS630?

LUMINOUS630 je inovativni hit sastojak koji je razvio brend NIVEA- ovaj patentirani sastojak je posebno razvijen za siguran i efikasan tretman pigmentnih fleka.

LUMINOUS630 ciljano deluje na ćelijskom nivou gde ima dvostruki efekat:

1. Posvetljuje postojeće pigmentne fleke

2. Redovnom upotrebom reguliše proizvodnju melanina i sprečava pojavu novih tamnih feka

Nakon sprovođenja kliničkih studija na serumu iz ove linije proizvoda i pregledu kože nakon 4, 8 i 12 nedelja, dokazali smo fantastičnu efikasnost LUMINOUS630:

1. Nakon 4 nedelje, pigmentne fleke su vidljivo svetlije

2. Nakon 8 nedelja, intenzitet tamnih fleka je manji za do 50%

3. Redovnom upotrebom vidljivo je neprekidno poboljšanje