NOVO!
LABELLO CARING SCRUBS

PILING U POKRETU

NOVO! UMESTO KOD KUĆE, PILING U POKRETU

Piling usana sada ti je dostupan svuda, dok čekaš bus, tokom predavanja ili kada se spremaš za poljubac - jednostavno nanesi Labello Caring Scrub na usne, a vitamin E i piling čestice koje se tope na usnama ućiniće da tvoje usne ostanu neverovatno mekane i negovane!


OSETITE NEGU

ZBOGOM ISPUCALE USNE

Običan piling za usne zna da bude ponekada grub prema našoj koži. Naši novi Labello Caring Scrub sadrže negujuće sastojke poput blagog ulja šipka i organske aloe vere koji čine usne neodoljivo mekim i spremnim za poljupce, bilo kad i bilo gde.

ORGANSKA ALOE VERA + VITAMIN E

Vitamin E u kombinaciji sa osvežavajućom organskom aloe verom čini ovaj piling prirodnim izborom za neodoljivo meke usne.

ULJE ŠIPKA + VITAMIN E

Zahvaljujući dragocenom ulju šipka i hidratantnom vitaminu E, ovaj piling za usne neguje usne i čini ih mekim.

ČESTICE KOJE SE TOPE NA USNAMA

Čestice pilinga koje su prirodnog porekla rastvaraju se polako ali veoma efikasno uklanjaju mrtve ćelije sa kože usana. Usne su meke i negovane.


KAKO SE KORISTI

Kako se koristi Labello Lip Scrubs? Ništa lakše! Samo prati 3 jednostavna koraka

ZBOGOM ISPUCALE USNE

1

Pre prvog korišćenja, laganim trljanjem skinite površinski sloj Labello Caring Scrub-a dok se ne pojave čestice pilinga.

2

Nanesite piling na usne kao i običan balsam i razmažite usnama dok se čestice pilinga ne otope. Nema potrebe za brisanjem ili ispiranjem.

3

Neka tvoje usne zablistaju!

SAVETI

Pored negovanih i lepih usana, važno je da i svom tenu pružiš potrebnu negu. Otkrij savete koji će ti pomoći da svoj ten održiš revitalizovanim i hidriranim!
nivea-lip-caring-scrubs

KORISTI PIRINČANE PILINGE

 

Važno je da jednom sedmično napraviš piling lica, kako bi uklonila mrtve ćelije kože i nečistoće. Odaberi NIVEA pirinčani piling koji odgovara potrebama tvoje kože!

 

OČISTITE SVOJE LICE NA POTPUNO NOVI NAČIN

Revolucionarna formulacija NIVEA ulja za čišćenje lica pretvara ulja u mleko i pogodna za sve tipove kože. Uklonite nečistoće, sebum pa čak i vodootpornu šminku i uživajte u savršeno čistoj i svilenkasto mekoj koži.