PRVI NIVEA HAIRMILK NEGUJUĆI ŠAMPON

REGENERACIJA KOJA NE ČINI KOSU TEŠKOM
Novi NIVEA proizvod

HAIRMILK ALL AROUND CARE - VIŠE OD OBIČNOG ŠAMPONA

Za regenerisanu, gipku kosu koja je puna života

Nova linija za negu kose NIVEA Hairmilk All Around Care pruža suvoj, blago oštećenoj kosi sve što joj je potrebno. Lagana, mlečna formulacija nežno obavija svaku vlas kose. Linija Hairmilk regeneriše kosu, ali je ne čini teškom – revolucionarni proizvod za oporavljanje kose!

Šta zapravo podrazumevamo pod regeneracijom? Regeneracija deluje na strukturu vlasi tako što je hrani dubinski iznutra tako da ne narušava ravnotežu same vlasi.
Više nije cilj delovati na oštećenje samo površinski.

Formulacija blago čisti kosu i jača vlas iznutra pružajući joj energiju. Mlečni proteini su suština formulacije: to su prirodni sastojci koji jačaju vlas iznutra, obnavljaju je i čine primetno gipkom.
Pored toga, formulacija sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Ulje makadamije poznato je po tome što prodire duboko u vlas i poboljšava njenu elastičnost dok Eucerit® zatvara površinu vlasi, štiteći je od spoljašnjih uticaja.

Saznajte više o novom NIVEA Hairmilk šamponu

NIVEA Hairmilk All Around Care

Prava zvezda u svetu nege kose

Hairmilk proizvodi

Verni brendu NIVEA

Povratak korenima

Inspiracija iz prošlosti za lepu i zdravu kosu

U novoj plavoj liniji za negu kose, NIVEA spaja preko 100 godina iskustva u nezi kose sa poslednjim inovacijama – kako bi podarila vašoj kosi nov život.

Još davne 1912. godine, NIVEA je pomagala ženama da učine kosu lepom i zdravom – zahvaljujući proizvodu koji ima isto ime kao i poslednja inovacija od brenda NIVEA: Hairmilk.
Intervju sa stručnjakom

Intervju sa stručnjakom

“Novi proizvod u liniji za negu kose je više od običnog šampona: to je savršen spoj našeg nasleđa i inovacije!”
Intervju sa Juliom C. Frankenberger, direktorkom globalnog marketinga za NIVEA Hair i Dr. Kristijanom Frizeom, menadžerom labaratorije za NIVEA Hair, Istraživanje i razvoj, Beiersdorf AG

NIVEA lansira novi proizvod za negu kose: NIVEA Hairmilk All Around Care šampon. Šta je posebno u vezi sa ovim proizvodom?

Novi NIVEA Hairmilk All Around Care šampon je više od običnog šampona! Ovaj proizvod ima dvostruko dejstvo, kakvo traži veliki broj potrošača sa suvom i oštećenom kosom: regeneriše kosu i ne čini je teškom, što je često teško postići. Razvili smo formulaciju koja je hranjiva i efikasna, ali istovremeno lagana. Ona obavija svaki pojedinačni pramen, obnavlja ga i daje kosi gipkost.

Pomenuli ste da potrošači žele proizvod koji regeneriše kosu. Koja je razlika između regeneracije i oporavka kose – zar to nije isto?

Ne, postoji značajna razlika između regeneracije i  oporavka! Regeneracijom kosa dobija novi život tako da ponovo izgleda zdravo. Regeneracija jača kosu dubinski i iznutra i blago je štiti od spoljašnjih uticaja tako da ne narušava njenu ravnotežu. Nije u pitanju samo površinsko dejstvo na oštećenja. Potrošačke studije su potvrdile da su potrošači svesni razlike između regeneracije i oporavka i da im je regeneracija veoma važna. Zahvaljujući našem novom NIVEA Hairmilk All Around Care šamponu, mi konačno ispunjavamo njihove potrebe i donosimo revolucionarnu inovaciju za oporavljanje kose.

Dakle, formulacija je hranjiva i regenerativna, ali istovremeno ne čini kosu teškom. Na koji način deluje ta formulacija?

Ključni sastojci su mlečni proteini: to su prirodni sastojci koji jačaju vlas iznutra i daju joj novu snagu. Mlečni proteini intenzivno deluju na površinu kose, čineći je glatkom i primetno gipkom. Pored toga, formulacija sadrži Eucerit® i ulje makadamije. Eucerit®, takozvani „lepi vosak“, koji je razvila NIVEA koja ga je i patentirala, dobija se od prirodnog vunenog voska. Obezbeđuje optimalnu zaštitu od spoljašnjih uticaja jer zatvara površinu vlasi tako što je obavija. Pored toga, on pruža kosi predivan sjaj. Na kraju, ulje makadamije prodire duboko u vlas i poboljšava njenu elastičnost. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, kosa je dubinski regenerisana, ali nije otežana.Koliko često treba da koristimo NIVEA Hairmilk šampon i balsam ako želimo da vidimo i osetimo regenerativno dejstvo?

Idealno bi bilo da koristite NIVEA Hairmilk liniju za svako pranje kose! Ova linija je veoma blaga i ne isušuje kožu glave, što je čini pogodnom za svakodnevnu upotrebu. Postići ćete najbolje rezultate ako koristite zajedno NIVEA Hairmilk šampon i balsam. Videćete i osetićete razliku već posle prvog pranja jer će kosa biti obnovljena, gipka i sjajna!

Ovo pakovanje izgleda drugačije u odnosu na druge NIVEA proizvode za negu kose. Zašto?

Oblik je u skladu sa pakovanjem drugih NIVEA proizvoda za negu kose – moderan i jednostavan dizajn, ali i dalje lep i ženstven. Pošto je kao inspiracija za liniju NIVEA Hairmilk poslužilo naše mleko za kosu iz 1912. godine – za dubinsku i efikasnu, ali istovremeno i blagu, celokupnu negu – pakovanje je veoma slično našem nasleđu. Zato smo odabrali našu NIVEA nijansu plave boje za pakovanje. Natpis, koji nam je takođe veoma važan, posebno je dizajniran za ovaj novi proizvod i inspirisan našim nasleđem – NIVEA Creme metalnom kutijom, ali ipak deluje moderno i ženstveno. Potrošači koji su ocenjivali novu liniju potvrdili su da ima moderan i elegantan izgled – i naveli su da ga doživljavaju veoma emotivno. Pored toga, spoj nasleđa i modernog dizajna čini proizvod veoma prepoznatljivim.

Preporučujemo vam