Personalizujte vašu omiljenu NIVEA Kremu!

Iskoristite priliku do 31.01.2020. i poručite negu koju volite u posebnom pakovanju sa vašom omiljenom fotografijom i PORUKOM LJUBAVI.

Bila je tu kada je vašoj koži bio potreban nežan dodir pun ljubavi, bila je tu kada ste želeli da iznenadite voljenu osobu, uvek je pružala negu i zaštitu vašoj porodici.

NIVEA Krema neguje generacije širom sveta. Sa nežnom formulacijom i jedinstvenim mirisom u klasičnoj plavoj kutijici, ona je više od proizvoda za negu: ona je simbol nege.

Iskoristite mogućnost i kreirajte svoju jedinstvenu NIVEA Kremu do 31.01.2020. godine!

Nivea Creme
Nivea Creme
Nivea Creme
Nivea Creme

Pogledajte kako!

Nivea Creme

Hvala vam na interesovanju i učešću u akciji NIVEA Personalizovanih krema. Akcija se završila 31.01.2020. godine.

Nivea Creme

Kupite vaše omiljene NIVEA proizvode do 31.01.2020.godine, u iznosu od najmanje 1,199 rsd i sačuvajte račun kao dokaz o kupovini.

Nivea Creme

U formularu ispod priložite fotografiju računa

Nivea Creme

Odaberite željenu fotografiju na vašem računaru ili telefonu, prikačite je i podesite njenu poziciju u okviru plavog kruga, zatim odaberite i jednu od ponuđenih poruka ljubavi.

Nivea Creme

Unesite sve potrebne podatke kako bi vaša jedinstvena NIVEA Krema sa fotografijom i porukom ljubavi stigla na vašu kućnu adresu. Očekivana isporuka je u roku od 30 dana, besplatna je i vrši se putem kurirske službe „DExpress“.

Akcija traje do 31.01.2020.

10 NAČINA UPOTREBE NIVEA KREME

Kliknite na ikone i saznajte u kojim sve trenucima vam NIVEA Krema pruža negu.

Nivea Creme