NOVA NIVEA Hairmilk linija

Regeneracija koja je posebno formulisana za svaki tip kose

Nova NIVEA Hairmilk linija proizvoda oporavlja vašu kosu ne čineći je teškom. Otkrijte negu kose koja je posebno formulisana za svaki tip kose.
TV reklama

Vaša nova rutina za negu kose

Pogledajte TV reklamu

Suva ili oštećena kosa? Otkrijte novu NIVEA Hairmilk liniju koja čini kosu gipkom i lepom. Njena regenerativna formulacija je prilagođena strukturi tanke, normalne i guste kose. Prvi šampon obogaćen mlekom, napravljen specijalno za vas.
Struktura vlasi

Moja kosa i ja

Pre više od 100 godina, NIVEA je napravila prvo mleko za kosu za jačanje suve i oštećene kose. Rezultati su bili neverovatni: meka kosa, bez ispucalih krajeva i osećaja težine. Nova NIVEA Hairmilk linija predstavlja korak napred u razvoju proizvoda za negu kose i sadrži inovativnu formulaciju koja je prilagođena potrebama za svaki tip kose.
Hairmilk formulacija

Inovativna formulacija

Inspiracija iz prošlosti

Inspiracija iz prošlosti

U novoj plavoj liniji za negu kose, NIVEA je spojila iskustvo u nezi kose dugo više od 100 godina sa poslednjim inovacijama kako bi podarila vašoj kosi nov život. Još 1912 godine, NIVEA je pomagala ženama da imaju lepu i zdravu kosu – zahvaljujući proizvodu koji nosi isti naziv kao i poslednja inovacija iz kompanije NIVEA: Hairmilk.

Najbolji NIVEA sastojci za zdravu kosu punu života

Inovativna formulacija nove NIVEA Hairmilk linije proizvoda (šampon i balsam) pruža suvoj i oštećenoj kosi sve što joj je potrebno – oporavlja je ne čineći je teškom. Najvažniji sastojak formulacije čine mlečni proteini – prirodni sastojci koji jačaju vlas iznutra i dubinski je obnavljaju kako bi kosa bila gipka. Pored toga, formulacija sadrži Eucerit® koja zatvara površinu vlasi i štiti je od spoljašnjih uticaja. Eucerit®, „lepi vosak“ koji je NIVEA razvila i patentirala, dobija se od prirodnog vunenog voska i daje kosi predivan sjaj. Ova formulacija temeljno ali blago čisti kosu i jača vlas iznutra čineći je otpornijom. Lagana, mlečna formulacija nežno obavija svaku pojedinačnu vlas. 

Proizvodi

Vaša kosa zaslužuje negu posebno prilagođenu njenim potrebama