NIVEA MEN DEEP ANTIPERSPIRANTI

OTKRIJTE NOVI PROIZVOD U ASORTIMANU: NIVEA MEN DEEP BEAT!

NIVEA MEN DEEP BEAT

ANTIPERSPIRANT KOJI PRATI TVOJ RITAM

Suoči se sa svakodnevnim izazovima ispunjen samopouzdanjem! Zahvaljujući novim NIVEA MEN DEEP BEAT antiperspirantima, koji ti pružaju sjajan osećaj, bićeš spreman da postigneš sve što poželiš! Negujuća formulacija sa aktivnim ugljem pruža 48-časovnu maksimalnu zaštitu od znojenja i neprijatnih mirisa i ostavlja dugotrajni osećaj svežine. Pored toga, više nećeš imati problem tragova na svojoj omiljenoj odeći. 

NIVEA MEN DEEP ANTIPERSPIRANTI

48 H MAKSIMALNE ZAŠTITE, VIŠE MUŽEVNIH MIRISA

Otkrij i druge antiperspirante iz NIVEA MEN DEEP linije, izaberi svoj omiljeni i uživaj u osvežavajućem i ugodnom osećaju svakoga dana!


ANTIPERSPIRANT NIVEA MEN DEEP AMAZONIA

NIVEA MEN DEEP Amazonia antiperspirant štiti kožu od znojenja i bakterija, bez tragova na odeći.

Svežina nakon tuširanja koja traje tokom celog dana! Formulacija sa crnim ugljem deluje efikasno protiv bakterija i obogaćena je senzualnim, veoma atraktivnim, muževnim mirisom: Amazonia. Osvežavajući akordi citrusnih i aromatičnih nota i reskog đumbira podsetiće te na amazonske šume, i pružiće ti snažan osećaj svežine.

Spremno dočekaj sve izazove koje ti donosi novi dan.


ANTIPERSPIRANT NIVEA MEN DEEP ESPRESSO

Novi NIVEA MEN DEEP Espresso antiperspirant pruža 48 h efikasnu zaštitu od znojenja i dugotrajan osećaj svežine.

Njegova specijalna formulacija sa crnim ugljem deluje efikasno protiv bakterija i obogaćena je senzualnim, veoma atraktivnim, muževnim mirisom: Espresso. Zavodljiva aroma espresso ristretto zajedno sa diskretnom notom začina i tamne čokolade obogaćuju miris koji će te pratiti tokom celog dana.

A za pravo senzualno uživanje zaslužna je kombinacija dragocene lavande i zagonetnih drvenastih nota.ANTIPERSPIRANT NIVEA MEN DEEP

Budi spreman za sve izazove koje donosi dan!

NIVEA MEN DEEP antiperspiranti čine kožu suvom i pružaju osećaj svežine. Zahvaljujući efikasnoj formulaciji, pružaju antiperspirantnu zaštitu i prijatan, osvežavajući osećaj koji traje 48 sati. Pored toga, DEEP antiperspiranti imaju jak, muževan miris.


NIVEA MEN DEEP LINIJA PROIZVODA

MAKSIMALNA SVEŽINA ZA POTPUNU RUTINU NEGE

NIVEA MEN DEEP linija proizvoda pomoći će ti da uživaš u osvežavajućem osećaju svakoga dana. Otkrij ih sve ispod i izaberi odgovarajuće pomoćnike za brijanje, okrepljujuće tuširanje ili savršeno čistu kožu lica!