nivea-men-deep-antiperspiranti

NOVI NIVEA MEN DEEP
ANTIPERSPIRANTI

MUŽEVNI MIRISI I DUGOTRAJNA SVEŽINA

NOVO OD BRENDA NIVEA MEN

NIVEA MEN DEEP ANTIPERSPIRANTI

Aktivnim muškarcima, koji su uvek spremni na nove avanture, potrebna je sva pomoć kako bi zadržali osećaj svežine od jutra do večeri.
Uz nove NIVEA MEN DEEP antiperspirante sa intenzivnim muževnim mirisima i efikasnom 48h zaštitom od znojenja, bez obzira koliko stvari obavljali tokom dana bićete sveži i uvek spremni za nove izazove.
nivea-men-deep-antiperspiranti


MUŽEVNI MIRISI

DINAMIČAN ILI ZAVODLJIV?

Otkrij mirise novih NIVEA MEN DEEP antiperspiranata sa kojima ne možeš pogrešiti! Bez obzira koji miris odabereš, pružiće ti isti osećaj svežine i efikasnu zaštitu!
nivea-men-deep-antiperspiranti

ANTIPERSPIRANT NIVEA MEN DEEP AMAZONIA

Antiperspirant u spreju NIVEA MEN DEEP Amazonia štiti kožu od znojenja i bakterija, bez tragova na odeći.

Svežina nakon tuširanja koja traje tokom celog dana! Formulacija sa crnim ugljem deluje efikasno protiv bakterija i obogaćena je senzualnim, veoma atraktivnim, muževnim mirisom: Amazonia. Osvežavajući akordi citrusnih i aromatičnih nota i reskog đumbira podsetiće te na amazonske šume, i pružiće ti snažan osećaj svežine.

Spremno dočekaj sve izazove koje ti donosi novi dan.

ANTIPERSPIRANT NIVEA MEN DEEP ESPRESSO

Novi NIVEA MEN DEEP Espresso antiperspirant u spreju pruža 48h efikasnu zaštitu od znojenja i dugotrajan osećaj svežine.

Njegova specijalna formulacija sa crnim ugljem deluje efikasno protiv bakterija i obogaćena je senzualnim, veoma atraktivnim, muževnim mirisom: Espresso. Zavodljiva aroma espresso ristretto zajedno sa diskretnom notom začina i tamne čokolade obogaćuju  miris koji će te pratiti tokom celog dana.

A za pravo senzualno uživanje zaslužna je kombinacija dragocene lavande i zagonetnih drvenastih nota.

nivea-men-deep-antiperspiranti


OTKRIJTE PROIZOVDE

ZA OSEĆAJ DUBINSKI ČISTE KOŽE I KOSE

Želiš da povratiš energiju i pripremiš se za nove uspehe? Odaberi NIVEA MEN DEEP liniju. Naši proizvodi sadrže jedinstvenu formulaciju sa aktivnim ugljem koja efikasno deluje protiv bakterija i nečistoća. Pored toga, obogaćena je muževnim i modernim mirisom tamnog drveta koji pruža osećaj svežine tokom celog dana.
nivea-men-deep-antiperspiranti

ANTIPERSPIRANTI

Budi spreman za sve izazove koje donosi dan! NIVEA MEN DEEP antiperspiranti čine kožu suvom i pružaju osećaj svežine. Zahvaljujući efikasnoj formulaciji, pružaju antiperspirantnu zaštitu i prijatan, osvežavajući osećaj koji traje 48 sati. Pored toga, DEEP antiperspiranti imaju jak, muževan miris.

BRIJANJE

Uživaj u osvežavajućem brijanju! DEEP proizvodi za brijanje čiste kožu kako bi brijač klizio glatko po njoj. Gel i pena štite kožu od sitnih posekotina i pružaju ugodan osećaj. Pored toga, inovativna formulacija sa aktivnim ugljem menja boju iz crne u belu i deluje efikasno protiv bakterija. DEEP losion za negu posle brijanja pospešuje oporavak kože od iritacija koje uzrokuje brijanje. Obogaćen jedinstvenim, muževnim mirisom tamnog drveta, losion pruža dugotrajan osećaj čistoće i svežine.

nivea-men-deep-antiperspiranti

nivea-men-deep-antiperspiranti

TUŠIRANJE

Pruži sebi osećaj dubinski čište i osvežene kože! DEEP gel za tuširanje sadrži inovativnu formulaciju sa prirodnom glinom koja upija nečistoće, dubinski čisti kožu i pruža dugotrajnu svežinu. Ovaj efikasan, ali veoma blag gel hidrira kožu i neguje je.

NEGA KOSE

Za osećaj svežine koji traje i do 48 sati! DEEP šampon za negu kose obogaćen je specijalnom formulacijom za negu koja sadrži elektrolite i aktivni ugalj i uklanja višak masnoće i tragove proizvoda za stilizovanje kose. Rezultat: negovana kosa, koža glave i brada i dugotrajni osećaj svežine!

nivea-men-deep-antiperspiranti