NIVEA SOFT KREMA

NEGA KOJA SE OSEĆA KAO LETNJA KIŠA

NEGA KOŽE

Neverovatna svežina koju će vaša koža pamtiti!

NIVEA Soft je krema za intenzivnu hidrataciju kože za svakodnevnu upotrebu. Lagana formulacija sa vitaminom E i dragocenim jojoba uljem pruža trenutno osveženje i dozvoljava da kremu koža brzo upije... Jednom kada je isprobate, odmah ćete je zavoleti!

TAKO SVEŽA

Kakav osećaj u vama budi NIVEA Soft krema?

Nanošenje NIVEA Soft kreme na kožu deluje sveže kao jutarnja rosa, okrepljujuće poput vodopada i jednostavno nežno poput letnje kiše. Pripremite se za letnje raspoloženje tokom cele godine, jer će se vaše lice, telo i ruke zaljubiti u ovu hidratantnu kremu!

ZA SVE TIPOVE KOŽE

Nežno osveženje od glave do pete

Savršen proizvod za lice, telo i ruke, NIVEA Soft krema je idealna za sve tipove kože. Njenu njegujuću i osvježavajuću formulaciju koža brzo upija... Savršena hidratantna krema!

LINIJA

Creme, Care ili Soft:
Šta god koža poželi, to i dobija

Jedna od stvari u kojima smo mi u kompaniji NIVEA izuzetno dobri su kreme koje čine da se osećate prelepo u svojoj koži. Pošto vaša koža nema jednake potrebe tokom cele godine, NIVEA Creme, NIVEA Care i NIVEA Soft kreme su tu da vašoj koži pruže odgovarajuću hidrataciju.

Za ljubav na prvi dodir

Odaberite NIVEA Soft.
Njena lagana formulacija koju koža brzo upija, ostavlja osvežavajući osećaj. Baš ono što vam treba, naročito tokom leta!

Nega koja se prenosi sa generacije na generaciju

Klasična, plava NIVEA krema, poznata širom sveta, ima bogatu formulaciju koja koži pruža intenzivnu zaštitnu negu.

Svaki dan je dan za negu

Lagana, ali bogata formulacija NIVEA Care kreme je savršena za svakodnevnu upotrebu i koža je lako upija.