NIVEA Soft Mix Me

NIVEA Soft Mix Me

Kreiraj svoj miris!

Saznajte više

VREME JE DA KREIRAŠ SVOJ JEDINSTVENI MIRIS KREME

Kombinuj NIVEA Soft Mix Me kreme i prepusti se trenutku! Tri nova mirisa koja su razvili francuski dizajneri parfema kreirana su tako da se međusobno dopunjavaju, kao i sa klasičnom NIVEA Soft kremom. Na tebi je da odabereš svoju idealnu mirisnu kombinaciju: ne postoji pravilo i ne možeš da pogrešiš. Pronađi energiju koja ti prija pomoću naše 4 kreme i otkrij više od 25 mogućih kombinacija. Najzad možeš da kreiraš miris koji te u potpunosti predstavlja, a istovremeno će koži pružiti negu i svežinu.

Spremni da kombinujete?

DA LI STE SPREMNI DA KOMBINUJETE MIRISE?

Veoma lako možeš pronaći savršenu kombinaciju mirisa za sebe. Eksperimentiši sama (i ne zaboravi da se pritom zabaviš!). Jednostavno pomešaj kreme na dlanu, a zatim ih nanesi na kožu. Možeš ih naneti i na različite delove tela ako želiš da blago naglasiš određene mirise.

#KREIRAJSVOJMIRIS

#KREIRAJSVOJMIRIS sa NIVEA Soft Happy Exotic, Chilled Oasis i Berry Charming kremama!

Volimo da kombinujemo mirise NIVEA Soft Mix me krema jer je svaki jedinstven i potpuno drugačiji. Saznaj kako ih možeš kombinovati i koje mirisne note najviše odgovaraju tvojoj energiji.

Da li sti uzbuđena pre večernjeg izlaska? Ili ste sasvim opuštena? A možda voliš da sanjariš pre odlaska na sastanak? Neka ti drugarice pomognu da odgovoriš na pitanja i pronađeš svoj savršen miris – svoju kombinaciju!
Više od 25 kombinacija

KAKVA JE TVOJA ENERGIJA?