NIVEA SUN

UŽIVAJTE U SUNCU UZ POUZDANU ZAŠTITU

Saznajte sve o zaštiti od sunca i brinite o sebi kao i svojim najdražima i možete osvojiti NIVEA Sun lutku!
Zaštita i nega

Uživajte bezbedno na suncu

NIVEA SUN proizvodi

Svi volimo sunce jer pozitivno utiče na naše raspoloženje i ten i čini letovanje nezaboravnim. Međutim, njegovi UV zraci mogu da ostave posledice na koži koja je najosetljivija kada je izložena UV zračenju. Potrebna vam je pouzdana zaštita kako biste bezbedno uživali na suncu sa porodicom i prijateljima.

Zaštita od sunca blokira štetna UVA i UVB zračenja koja uzrokuju oštećenja kože i prevremeno starenje i propušta samo one zrake koji imaju korisno dejstvo. Važno je da tokom leta uvek sa sobom imate najbolje proizvode za zaštitu od sunca za sebe i porodicu!

NIVEA SUN proizvodi štite kožu odmah po nanošenju, čak i dok ste u vodi, i omogućavaju vam da dobijete prirodnu i dugotrajnu preplanulu boju.

Pored toga, nova generacija NIVEA Sun proizvoda ne štiti samo kožu, već i odeću jer se zaštita brže ispira. Novi NIVEA SUN proizvodi sa zaštitnim kompleksom za odeću štite i vas i vašu omiljenu odeću za plažu.

NIVEA lutke

NIVEA UV lutke – zabavna lekcija iz zaštite od sunca!

Upoznajte Lotte i Max – NIVEA lutke koje na zabavan način podučavaju decu o važnosti zaštite od sunca. Lutke su napravljene od specijalne plastike koja menja boju i postaje crvena kada je bez zaštite izložena suncu. Proizvodi za zaštitu od sunca su obavezni! Sva deca žele da brinu o svojim lutkama, zar ne?
Nagradni konkurs

OSVOJTE LOTTE ILI MAX!

lutke Loti

NIVEA SUN lutke Lotte i Max pomažu deci da tokom igre i na zabavan način nauče zašto je zaštita od sunca tako važna za kožu. 

Svakog dana tokom trajanja nagradnog konkursa, NIVEA nagrađuje lutkom prvih deset učesnika koji popune formular i tačno odgovore na pitanja o zaštiti od sunca!

Kada možete da učestvujete:

Svakog dana, od ponedeljka do petka, u intervalu od 12 do 16 časova – kada je zaštita od sunca najvažnija.

Nagradni konkurs počinje 25.06.2018. i traje do 03.08.2018.

 

REGISTRUJTE SE DA BISTE OSVOJILI NAGRADU:

 

Saznajte odgovor u članku Nezaboravni trenuci na suncu

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Negujuća zaštita od sunca za lice.

Saznajte odgovor u članku Zaštita od sunca za decu.

Saznajte odgovor u članku UV zračenje I njegovo dejstvo na telo.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Saznajte odgovor u članku Zašto nam je potrebna sunčeva svetlost.

Saznajte odgovor u članku Opekotine? Šta trenutno pomaže.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Saznajte odgovor u članku Koji zaštitni faktor mi je potreban.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku Pitanja o zaštiti od sunca.

Saznajte odgovor u članku UV zračenje I njegovo dejstvo na telo.

Saznajte odgovor u članku Savršeno letovanje.

Saznajte odgovor u članku Zašto nam je potrebna sunčeva svetlost.

Odredbe i uslovi

Unošenjem ličnih podataka, potvrđujete da imate najmanje 18 godina i da ste pročitali, razumeli i prihvatate Beiersdorf d.o.o. Beograd (u daljem tekstu Beiersdorf) politiku o zaštiti privatnosti (https://www.nivea.rs/o-nama/politika-privatnosti), kao i da ste saglasni da se vaši podaci prikupljaju i obrađuju za potrebe ove nagradne igre. Svoje podatke možete ukloniti u bilo kom trenutku. U slučaju da želite da vaši lični podaci, koje Beiersdorf čuva i obrađuje, budu obrisani, pošaljite nam e-mail putem formulara za kontakt na sledeću adresu: https://www.nivea.rs/o-nama/kontaktirajte-nas, i izaberite „KOMENTARI I DRUGO“ u polju „Predmet“. Brisanjem vaših ličnih podataka prestaje vaše učešće u svim nagradnim igrama, promocijama, kao i komunikacija sa kompanijom Beiersdorf.

Organizator nagradnog konkursa je Beiersdorf doo Beograd, Omladinskih brigada 88a, 11070 Novi Beograd (u daljem tekstu: Organizator). 

Konkurs se realizuje na web stranici www.nivea.rs

Nagradni konkurs traje od 25.06.2018. do 03.08.2018. godine, svakog radnog dana (od ponedeljka do petka), između 12 i 16 časova. Prvih 10 učesnika koji svakog dana tačno odgovore na 5 pitanja mogu da osvoje NIVEA SUN lutku. Pobednici će dobiti nasumično jednu od NIVEA SUN lutaka: Lotte ili Max. Pobednici ne mogu da biraju koju lutku će dobiti. Jedna osoba, kao i jedno domaćinstvo (na jednoj adresi prebivališta) ne može dobiti više od jedne nagrade. Ukupni broj nagrada je 300 NIVEA SUN lutaka. Nagrade se ne mogu isplatiti u gotovini. 

Učesnici nagradnog konkursa moraju biti punoletni državljani Republike Srbije i imati prebivalište na teritoriji Republike Srbije. 

Spisak pobednika nagradnog konkursa će biti objavljen u roku od 2 radna dana na web stranici www.nivea.rs

Nagrade se šalju dobitnicima, na teritoriji Republike Srbije, u roku od 20 dana nakon što Organizator  stupi u kontakt sa njima. Organizator zadržava pravo da ne dodeli nagradu ako ne uspe da stupi u kontakt sa dobitnikom putem dostavljenih podataka u roku od dve nedelje od trenutka proglašenja dobitnika. Svaki učesnik je odgovoran za ispravnost unetih podataka i navedene adrese. 

Zaposleni u kompaniji Beiersdorf doo Beograd, članovi njihovih porodica, kao i osobe mlađe od 18 godina, nemaju pravo učestvovanja. 
Ako se tokom trajanja i po završetku Konkursa uoče neregularnosti u ponašanju učesnika u konkursu, te se pokaže opravdana sumnja da je isti u svrhu postizanja rezultata postupao na način koji nije dozvoljen pravilima (maloletno lice, lažna adresa, korišćenje malicioznih softvera i slično) Organizator zadržava pravo diskvalifikacije učesnika i nagradu dodeli prvom sledećem na listi. 

Konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupanja okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvideti, sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu konkursa biti obavešteni putem web stranice www.nivea.rs.

* Obavezno polje
Vi i sunce

Brinite o koži tokom leta!

Poslednjih 55 godina, NIVEA je posvećena istraživanjima i inovacijama u zaštiti od sunca kako biste i vi i vaši najbliži mogli bezbedno da uživate u suncu. NIVEA Sun stručnjaci vam otkrivaju sve što treba da znate o naučnoj pozadini proizvoda za zaštitu od sunca i pružaju najbolje savete da biste bili bezbedni na suncu!

ŠTA OZNAČAVA SPF NA ZAŠTITI OD SUNCA?

Da li ste se ikada zapitali šta označava SPF i različiti brojevi na proizvodima za zaštitu od sunca? Otkrijte naučnu pozadinu zaštite od sunca i saznajte kako da zaštitite kožu dok uživate na plaži. 
 

ZAŠTITA OD SUNCA: DELOVI TELA KOJE ZABORAVLJAMO

 NIVEA je snimila video da bi vam pokazala kako neke delove tela često zaboravljamo da zaštitimo. Na sreću, porodica i prijatelji nam mogu biti od pomoći. Brinite o sebi, pokažite brigu prema drugima!

DA LI NAS HIDRATANTNI PROIZVODI SA ZAŠTITNIM FAKTOROM DOVOLJNO ŠTITE?

Da li hidratantni proizvod sa zaštitnim faktorom pruža adekvatnu zaštitu na plaži? Pogledajte video i saznajte zašto su proizvodi za sunčanje najpouzdaniji pratilac na plaži i u vodi.

KOLIKO DUGO TRAJE DEJSTVO ZAŠTITE OD SUNCA?

Pomoću UV kamere saznali smo koliko je zaštita od sunca delotvorna na plaži. Kada se kupate, brišete peškirom ili ako se oznojite, intenzitet zaštite od sunca se smanjuje. Zato redovno nanosite zaštitu!
Deca i sunce

Igre na plaži: zaštitite svoje mališane!

Igre na plaži

 

 

 

Dečjoj koži je potrebna intenzivnija zaštita od sunca jer je osetljivija u odnosu na kožu odraslih. Kod male dece koža još uvek nije razvila mehanizme za UV zaštitu i sposobnost regeneracije ćelija. Veoma je važno da preduzmete odgovarajuće mere predostrožnosti jer opekotine nastale u detinjstvu mogu kasnije da uzrokuju dugotrajna oštećenja kože.

NIVEA Sun Kids linija pruža pouzdanu zaštitu

 

 

NIVEA Sun Kids linija pruža dugotrajnu i vodootpornu zaštitu za više zabave na suncu. Kako bi vaši mališani bili bezbedni na plaži, pouzdani NIVEA SUN proizvodi  za decu predstavljaju kombinaciju napredne zaštite koju pruža linija NIVEA SUN i blage nege NIVEA proizvoda koji štite osetljivu dečju kožu.

 

 

Pored toga, nova NIVEA SUN Kids Protect & Moisture linija sada pruža dodatnu korist: štiti odeću od fleka od proizvoda za sunčanje jer se lakše ispira sa odeće!

NIVEA Sun Kids linija

Saveti za bezbrižno uživanje na suncu

Nežnu i osetljivu kožu dece je neophodno zaštititi od sunca, a to ne mora da bude naporno, već može da bude lako i zabavno! Otkrijte naučnu pozadinu proizvoda za zaštitu od sunca i sjajne ideje za zabavno letovanje.

Najbolja zaštita za bebe

najbolja zaštita za bebe

Koža bebe je naročito osetljiva i potrebna joj je odgovarajuća zaštita od štetnog UV  zračenja. NIVEA Baby proizvodi pružaju efikasnu i pouzdanu zaštitu za bezbedno uživanje u letnjim danima.

Zabava na suncu uz odgovarajuću zaštitu za decu!

Deca vole leto i sunce

Deca vole leto i sunce! Za bezbedno uživanje na suncu i kožu bez opekotina, veoma je važna odgovarajuća zaštita od sunca.

Savršen porodični odmor na plaži

savršen porodični odmor na plaži

Odmor na moru vam omogućava da se opustite i provedete kvalitetno vreme sa najbližima. Ovi saveti će vam pomoći da bezbrižno uživate na letovanju!

Igre na plaži za celu porodicu

Igre na plaži za celu porodicu

Uspomene sa porodičnih letovanja pamtimo celog života – kako smo pravili zamak od peska ili plivali sa mamom i tatom. Saznajte koje igre na plaži su zabavne za celu porodicu!

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDATE POD UV SVETLOŠĆU

Kada budete videli kako vaša koža izgleda na suncu, shvatićete koliko je važna zaštita. Posmatrajte dejstvo proizvoda za zaštitu od sunca iz drugačijeg ugla. Brinite i o sebi i o drugima

KOLIKO BRZO DELUJE NIVEA SUN ZAŠTITA OD SUNCA?

Pogledajte video i saznajte koliko brzo deluju NIVEA Sun proizvodi, koliko dugo štite vašu kožu, kao i koliko su otporni na vodu!