Filteri
Sortirajte

Najnovije i najvažnije vesti od brenda NIVEA  

Da li želite da probate nešto novo i drugačije? Naš odeljak sa najvažnijim novostima sadrži veliki broj različitih Informacija o proizvodima i savete za vaš potpuno novi izgled. Pomoći ćemo vam da pronađete i odaberete proizvode koji vam najviše odgovaraju. Bilo da su vam potrebni saveti kako da kosu učinite zdravom i jačom ili želite da imate meku i glatku kožu, potrudićemo se da vam pomognemo našim kratkim, jednostavnim savetima. Tražite ideju za poklon? Potražite inspiraciju u našoj ponudi ili idejama koje smo pripremili za vas. Sigurni smo da ćete pronaći proizvod za negu koji će obradovati vašu porodicu i prijatelje.


Otkrijte sjajne savete za negu celog tela 

Za vas smo pripremili najnovije i najvažnije teme i proizvode. Naši stručni tekstovi i infromativni tutorijali će vam pomoći da pronađete savršena rešenja za pravilnu upotrebu kozmetičkih proizvoda i čišćenje kože. Veoma brzo i jednostavno možete da pronađete odgovarajući članak ili proizvod. Otvorite filtere za pretraživanje koji se nalaze na vrhu stranice i podesite pretragu prema temi, vrsti proizvoda i drugim svojstvima. Ponosni smo što možemo da vam ponudimo visokokvalitetne proizvode i sastojke. Pored toga, pripremili smo i  vodiče, zanimljive članke, objašnjenja i druge informativne tekstove. Želimo da vam pomognemo da pronađete upravo ono što tražite.Trudimo se da vam ponudimo jednostavna i efikasna rešenja 

Naš glavni prioritet je briga o našim kupcima i fanovima. Mi, koji stojimo iza brenda NIVEA, verujemo da ćete biti veoma zadovoljni proizvodima i tekstovima koje smo istakli. U pitanju su najnoviji proizvodi i informacije koji su prilagođeni vašim potrebama - bilo da je u pitanju nega kose, nega kože, bezbednost na suncu ili neka druga tema u vezi sa negom prirodne lepote. Pored proizvoda i informacija o nezi, pomoći ćemo vam da odredite svoj tip kože i kose. Ponekad nije jednostavno odabrati odgovarajuće proizvode ili tehnike ukoliko ne znate sve o njima. Mi smo tu da vam u tome pomognemo. Pogledajte šta smo sve pripremili za vas!