Naturally Good & 100% transparentnost

NIVEA linija za negu i čišćenje lica obnavlja kožu i čini je prirodno lepom.

NOVO OD BRENDA NIVEA

DISCOVER NATURALLY GOOD

Svakodnevni život je užurban, ispunjen obavezama i nimalo jednostavan. S vremena na vreme poželimo da se bar na trenutak opustimo i uživamo u jednostavnim stvarima. Nova NIVEA linija za negu i čišćenje lica razvijena je na osnovu stručnog iskustva u nezi kože koje je dugo više od 100 godina. NATURALLY GOOD linija za negu obnavlja kožu i čini je prirodno lepom i zdravom.


SASTOJCI PROIZVODA

100% transparentnost

NATURALLY GOOD linija sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla i 1% neophodnih sastojaka koji čine proizvode stabilnim i bezbednim.*
*sastojci prirodnog porekla zadržavaju više od 50% svog prirodnog sastava nakon obrade, uključujući vodu i 1-2% prirodnih (drugih) sastojaka koji proizvode čine stabilnim i bezbednim.

100% transparentnost

nivea

1ARGANOVO ULJE

Formulacija sa arganovim uljem pospešuje regeneraciju kože tokom noći kako bi koža ujutru bila lepa i gipka.

nivea

2ALOE VERA

Formulacija sa aloe verom hidrira kožu 24 sata i pruža jedinstveni osećaj svežine.

nivea

3ZELENI ČAJ

Mleko za čišćenje lica dubinski čisti lice i uklanja nečistoće, dok tonik uklanja tragove kako bi koža bila čista i osvežena.


NAGRADNI KONKURS

OSVOJITE PRELEPI NESESER I NOVE NATURALLY GOOD PROIZVODE ZA NEGU LICA!

Sada je savršen trenutak da sebi posvetite više vremena i nege. Pokažite svoju prirodnu lepotu. Da biste u tome uspeli, pripremili smo vam iznenađenje! Osvojite NOVU Naturally Good liniju koja obnavlja kožu , čineći je prirodno lepom i zdravom.

Popunite upitnik ispod i možete osvojiti prelepi neseser, Naturally Good dnevnu i noćnu kremu i tonik za čišćenje lica!
nivea-naturally-good

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

„Vreme je za povratak prirodi!“ nagradni konkurs je završen. Proverite da li ste među 10 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 10 NIVEA setova koji čine: Naturally Good dnevna i noćna krema i tonik za čišćenje lica, zajedno sa trendi neseserom.

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

 

naturally good

INFORMACIJE IZ LABORATORIJE

Naturally Good

Transparentnost je naš cilj – pogledajte sastav naših formulacija.


MIŠLJENJE STRUČNJAKA

Pitanja i odgovori

Luis Karbahal iz NIVEA odeljenje za istraživanje i razvoj proizvoda za čišćenje lica odgovara na najvažnija pitanja o novoj NIVEA liniji NATURALLY GOOD.

NIVEA predstavlja novu liniju proizvoda za negu lica sa 99% sastojaka prirodnog porekla. Šta čini ove proizvode posebnim?

Prilikom razvoja NATURALLY GOOD linije želeli smo da upotrebimo što više sastojaka prirodnog porekla. Naša nova NIVEA franšiza proizvoda pokazuje da želimo da budemo 100% transparentni u vezi sa svim sastojcima.

Da li postoji potražnja za proizvodima sa prirodnim sastojcima?

Poslednjih nekoliko meseci primetili smo da potrošači pokazuju veće interesovanje za sastojke proizvoda, kao i da žele prirodnije proizvode. Oni žele da znaju šta formulacija sadrže, a šta ne sadrže, kao i koja je uloga svakog sastojka. Za našu novu liniju proizvoda NATURALLY GOOD, želimo da pružimo sve potrebne informacije i objašnjenja kako bi ih potrošači razumeli. Međutim, to je tek početak, i mi želimo da ovom inicijativom obuhvatimo i druge proizvode.

Možete li da objasnite zašto 1% formulacije nije prirodnog porekla?

Taj 1% čini formulaciju stabilnom i bezbednom kako bi bila 100% bezbedna za kožu.

Koja je razlika između sastojaka prirodnog porekla i drugih sastojaka?

Sastojci prirodnog porekla su dobijeni iz prirodnih izvora i nakon obrade zadržavaju više od polovine svoje molekularne strukture ili prirodnog stanja, kao i vodu. Ovakvo objašnjenje je u skladu sa rigoroznim internim standardima kompanije Beiersdorf.


SAZNAJTE VIŠE

Saznajte više o ovoj liniji

SAZNAJTE VIŠE

nivea

1INSPIRISANO PRIRODOM

NATURALLY GOOD linija je razvijena tako da sadrži što je moguće više sastojaka prirodnog porekla.

nivea

2ODRŽIVOST

Naše kutije od PET plastike kao i naše boce od PP materijala mogu da se recikliraju. Na taj način, doprinosimo ostvarenju našeg cilja da do 2025. godine sva ambalaža koju koristimo može da se reciklira, ponovo koristi ili razgrađuje. Svi materijali od kojih se prave kutije poreklom su iz održivih šuma.

nivea

3INFORMACIJE O PROIZVODIMA

NATURALLY GOOD liniju smo razvili sa ciljem da sastav proizvoda učinimo transparentnim da biste znali šta tačno stavljate na kožu, kao i na koji način možete da postignete balans u svakodnevnom životu pomoću jednostavne ali potpuno prirodne nege kože.


SAVETI

SAVETI

OTKRIJTE VIŠE SAVETA ZA LEP I PRIRODAN TEN!

OTKRIJTE PIRINČANE PILINGE SA PRIRODNIM SASTOJCIMA!

Da biste imali baršunasto meku kožu i uživali u svom prirodnom izgledu, uradite piling lica najmanje jednom nedeljno. Oslonite se na NIVEA pilinge sa organskim pirinčem i bio voćem, koji savršeno neguju i čiste kožu. Izaberite vama odgovarajući!

ZELENI ČAJ: SAVETI & TRIKOVI KAKO DA GA KORISTITE

Zeleni čaj je moćan sastojak i poznat je po svojim brojnim prednostima povezanim sa čišćenjem, negom i pospešenim obnavljanjem kože, a može se koristiti i u mnoštvu recepata. Saznajte kako da kod svoje kuće napravite, korak po korak: piling, balsam za kosu ili kupku na bazi zelenog čaja!