PRIJAVITE SE NA NIVEA BILTEN! Ostanite u toku sa novostima, nagradnim igrama i savetima za negu.

naturally-good-zaglavlje-slika

Naturally Good
& 100% transparentnost

NIVEA linija za negu i čišćenje lica obnavlja kožu i čini je prirodno lepom.
Novo od brenda NIVEA

Naturally Good

Svakodnevni život je užurban, ispunjen obavezama i nimalo jednostavan. S vremena na vreme poželimo da se bar na trenutak opustimo i uživamo u jednostavnim stvarima. Nova NIVEA linija za negu i čišćenje lica razvijena je na osnovu stručnog iskustva u nezi kože koje je dugo više od 100 godina. NATURALLY GOOD linija za negu obnavlja kožu i čini je prirodno lepom i zdravom.

Sastojci proizvoda

100% transparentnost

NATURALLY GOOD linija sadrži 99% sastojaka prirodnog porekla i 1% neophodnih sastojaka koji čine proizvode stabilnim i bezbednim.*
*sastojci prirodnog porekla zadržavaju više od 50% svog prirodnog sastava nakon obrade, uključujući vodu i 1-2% prirodnih (drugih) sastojaka koji proizvode čine stabilnim i bezbednim.

formulacija-proizvoda-infografik

Nagradni konkurs

OSVOJITE PRELEPI NESESER I NOVE NATURALLY GOOD PROIZVODE ZA NEGU LICA!

Sada je savršen trenutak da sebi posvetite više vremena i nege. Pokažite svoju prirodnu lepotu. Da biste u tome uspeli, pripremili smo vam iznenađenje! Osvojite NOVU Naturally Good liniju koja obnavlja kožu , čineći je prirodno lepom i zdravom.

Popunite upitnik ispod i možete osvojiti prelepi neseser, Naturally Good dnevnu i noćnu kremu i tonik za čišćenje lica!

nivea-naturally-good

IZABRALI SMO DOBITNIKE!

„Vreme je za povratak prirodi!“ nagradni konkurs je završen. Proverite da li ste među 10 srećnih dobitnika koji su osvojili jedan od 10 NIVEA setova koji čine: Naturally Good dnevna i noćna krema i tonik za čišćenje lica, zajedno sa trendi neseserom.

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na adresu upisanu u obrazac prilikom prijave na konkurs.

Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde.

 
Informacije iz laboratorije

Naturally Good

Transparentnost je naš cilj – pogledajte sastav naših formulacija.

Mišljenje stručnjaka

Pitanja i odgovori

Luis Karbahal iz NIVEA odeljenje za istraživanje i razvoj proizvoda za čišćenje lica odgovara na najvažnija pitanja o novoj NIVEA liniji NATURALLY GOOD.


portret-luisa-karbahal


NIVEA predstavlja novu liniju proizvoda za negu lica sa 99% sastojaka prirodnog porekla. Šta čini ove proizvode posebnim?

Prilikom razvoja NATURALLY GOOD linije želeli smo da upotrebimo što više sastojaka prirodnog porekla. Naša nova NIVEA franšiza proizvoda pokazuje da želimo da budemo 100% transparentni u vezi sa svim sastojcima.

Da li postoji potražnja za proizvodima sa prirodnim sastojcima?

Poslednjih nekoliko meseci primetili smo da potrošači pokazuju veće interesovanje za sastojke proizvoda, kao i da žele prirodnije proizvode. Oni žele da znaju šta formulacija sadrže, a šta ne sadrže, kao i koja je uloga svakog sastojka. Za našu novu liniju proizvoda NATURALLY GOOD, želimo da pružimo sve potrebne informacije i objašnjenja kako bi ih potrošači razumeli. Međutim, to je tek početak, i mi želimo da ovom inicijativom obuhvatimo i druge proizvode.

Možete li da objasnite zašto 1% formulacije nije prirodnog porekla?

Taj 1% čini formulaciju stabilnom i bezbednom kako bi bila 100% bezbedna za kožu.

Koja je razlika između sastojaka prirodnog porekla i drugih sastojaka?

Sastojci prirodnog porekla su dobijeni iz prirodnih izvora i nakon obrade zadržavaju više od polovine svoje molekularne strukture ili prirodnog stanja, kao i vodu. Ovakvo objašnjenje je u skladu sa rigoroznim internim standardima kompanije Beiersdorf.
Saznajte više

Saznajte više o ovoj liniji

SAVETI

OTKRIJTE VIŠE SAVETA ZA LEP I PRIRODAN TEN!

Preporučujemo vam